Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Koliko cemo platiti igraca koji dolazi iz kazne, milion? :D Lijepo bi to bilo da se moze, onda bi doveli i Danstona i Janga i svakavih kvalitetnih igraca, ne bi Stimca morali dovoditi :)
Korisnikov avatar
By skeske
Forum mrtav :D
Dolazi nam derbi, u losem smo momentumu, ali mozda je vrijeme da jednom pobjedom okrenemo sezonu na svoj mlin i pocnemo se dizati u formi. Pobjeda je bitna zbog samopouzdanja a i u borbi za prvo mjesto. Mislim da smo kvalitetniji na svim pozicijama i da necemo imati problem sa odbranom pika ovaj put.
Nadam se da ce Radonja pustiti Milera malo vise da igra po cijenu nekih gresaka. Takodje ocekujem da se i ostali igraci probude.
By leemoon
Cak i sa trenutnom igrom smo favoriti, ali ne toliki koliko smo bili prije dvije nedjelje.

S obzirom na stil odbrane koju Partizan igra ove godine konacno bi trebalo da postoji veci prostor za Tompsona. Vidjecemo hoce li ga Radonjic forsirati.

Sto se samog Tompsona tice, nije problem u losoj formi. Pa i Dzenkins se trazio pola sezone. Medjutim kod Tompsona ne vidim voljni moment koji je brat Djenka pokazivao i to me neopisivo nervira.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam svoju kartu nabavio.. Ciganijo vidimo se sutra,da zajedno udarimo temelje za bolje sutra.. Da se zivi bolje.. :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=g6u0u9pzbB8[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Peja
Ladno se spominju jos dva igraca,
Markus i onaj drugi Wiliams, Krismas..
Stvarno bi bilo previse da dovodimo jos igraca...doduse Markus bi nam legao kao kec, ali to je vec decembar i pitanje u kakvoj ce biti formi

A para smo dali dosad boga pitaj, samo mi nije jasno kad vec toliko imamo sto ne dovedosmo sve u julu
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/_MWill/status/661279362533081088
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Kakav covek, ima me na 5 snimaka i on okaci onaj gde me nema :D Jos ode skroz kod drugog kosa :)
Ja tek sad videh post.. Nekako ga preskoci.. :shock:

Nisam hteo da pokazem tvoj indentitet,nije u skladu sa pravilima foruma.. :D
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija