Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Mikoni napisao:
Zex88 napisao:Ja tek sad vidim da smo mi platili jebeno obestecenje.. Nas treba ugasiti i zatvoriti.. Ej,obestecenje za Stimca..

Opet ce kad presuse izvori biti milionski dugovi,svi ce pobeci,a nas 300 ce opet dolaziti da gleda neke klince,neke levate i da prica o nekim boljim vremenima..
Realno, najbolje vreme :)

Otkad smo se uozbiljili ja sam izgubio volju da idem na tekme. Ono je bilo lepo, da se covek izduva. Studentski dani, sednes na tribinu, grickas semenke i psujes kao kocijas, a vise ti smesno nego krivo. :)
Ha,donekle si u pravu..Najbolje je zezanje bilo kad smo se borili opstanak.. Vođa navijača bila Maršova ženaa.:-) Sećam se,delje nas Krka 20 razlike,svi smoreni,ona ustaje na poluvremenu sa sve klincem u rukama i kreće haos,stižemo na 1 loptu,ali Neda maši šut za pobedu..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Mikoni
Štimac će sigurno biti bolji od ovakvog Sofoa, ali on ne rešava problem. Ne popravlja skok, a nema ni neku telesinu pa da može na snagu braniti protivničke centre. On je tek dobar centar, koji, verujem, ima dovoljno rutine da odrađuje posao u ABA ligi. Naši glavni konkurenti imaju bolje petice od nas (Bilan i Marić), a nisam siguran koliko naša ekipa s ovim bekovima može profitirati od pika. Simanić i Tejić su nam ubedljivo najbolji blokeri.
Korisnikov avatar
By skeske
Maric nije vise taj igrac, Bilan je najbolji centar lige. E sad, ja mislim da ce nam Kvinsi znacajno unaprijediti skok, mozda se varam ali je on dobar atleta za Evropske prilike.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Nije Marić na nivou od pre, ali je i dalje mnogo jači od Cirbesa i Štimca.. I igra u ekipi sa Kukom.. SIguran sam i da je bekovima lakše da završavaju preko Cirbesa ili Štimca, nego preko Marića..
By Edibledi
Где ми нестаде пост?
Можда сам нешто погрешно кликнуо. :D

Едит: На другој теми је! Параноја, параноја. :lol:
By leemoon
Veoma sam zabrinut za finansijsku konstrukciju ove sezone.

1. Kako smo isplatili BAT?

Zasto je Marjanovic dao Zvezdi 500.000e? Prema javno dostupnim podacima i NBA regulativi nije bio obavezan.

2. Ako Sofo ode da li mu je Zvezda duzna isplatiti ugovor u cjelosti?

3. Za koji zbirni novac igraju Mekel, Tompson, Nastic i prinova iz USA? Iz kojih se to izvora finansira?

4. Za koji ce novac eventualno zaigrati Markus Vilijams?

5. Da li je moguce da je Zvezda sposobna da plati tako veliki iznos od 200.000 za Stimca?

Ima li neki dobri Samaricanin da mi objasni?
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School