Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Vidi ga sto me levati..

Gist-Partizan
Tajus-Kantu
Hendriks-Granada
Lazme-Partizan
Jang-Galatasaraj
Hajns-Veroli basket

To su im prve ekipe u Evropi..
Dakle,potrebno je samo malo rada i skautinga.. Pogotovo u danasnje vreme to nije problem..

Stimac je ako se dobro secam tuzio Zvezdu..
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja tek sad vidim da smo mi platili jebeno obestecenje.. Nas treba ugasiti i zatvoriti.. Ej,obestecenje za Stimca..

Opet ce kad presuse izvori biti milionski dugovi,svi ce pobeci,a nas 300 ce opet dolaziti da gleda neke klince,neke levate i da prica o nekim boljim vremenima..
Korisnikov avatar
By Zex88
Ostavio Poska
Iskoristio sam klauzulu u ugovoru po kojoj mogu da napustim klub uz određeno obeštećenje, koje je Zvezda već uplatila.
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... am-se-kuci
Korisnikov avatar
By Poska
Nisam odmah izvukao deo iz teksta. Ne ostavljam slucajno ja vesti. A vidis da sam ti napisao da ste platili pre, to se odnosilo na obestecenje. Poletele danas sportske ili tako neko sa forom pogodite za koliko je dosao Stimac u Zvezdu, pa kao za dzabe. Lose informacije imaju. :D
Ja mislim da jeste tuzio. Stimke je na ceni, nije kao debeli (eh nema gsp busa za Stimaru), ali bih bio iznenadjen da je ispod 200k.

Edit: Da ne bude zabune, ovih 200k se odnosilo na platu Stimare.
Poslednja izmena od Poska u Sre Okt 28, 2015 12:53 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nema teorije da je Sofo isplaćen ceo..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Mikoni
Zex88 napisao:Ja tek sad vidim da smo mi platili jebeno obestecenje.. Nas treba ugasiti i zatvoriti.. Ej,obestecenje za Stimca..

Opet ce kad presuse izvori biti milionski dugovi,svi ce pobeci,a nas 300 ce opet dolaziti da gleda neke klince,neke levate i da prica o nekim boljim vremenima..
Realno, najbolje vreme :)

Otkad smo se uozbiljili ja sam izgubio volju da idem na tekme. Ono je bilo lepo, da se covek izduva. Studentski dani, sednes na tribinu, grickas semenke i psujes kao kocijas, a vise ti smesno nego krivo. :)
  • 1
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School