Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Jebo nas konj.. Štimac-Sofo rokada..Neko,nekad skapirao kod nas u klubu:ALO ZEMLJACI,SKOK,SKOK I SKOK?! O zaštiti obruča tek neću..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Peja
Heis, treba li reci da je Jovke pretrcao Karija u ovoj akciji :lol:

Mutinjo, Stime je imao klauzulu da moze da ode ako ponuda bude od Evroligasa, tako da nismo davali obestecenje

Po meni solidan potez, Stime je veliki motivator i borac, sto nam donekle i treba jer su svi smoreni i bezvoljni, on ce ih naterati da se bore, u odbrani i narocito skoku je on dobar centar za EL standarde sto pokazuju sezone u Minhenu i Malagi.
Korisnikov avatar
By Zex88
Stimac dobar u odbrani.. Odoh.. Idem da pojedem crveno meso..
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Ko sledeci bude nasekirao Zeksa, bice banovan na 10 dana :P

Opusti se Zex, ABA i super ligu osvajate svakako, a za top 16 EL vam ne bi pomogli ni MW i jos jedan Amer ubica, realno. Dopala vas je mnogo jaka grupa, jebi ga, desava se.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Štimac... biće motivacije na pretek, a skokova... Pa recimo da sam bio za Zexov plan.
A što se tiče F16, ko zna? Ako je Strazbur uspio da nakanta raspali Fener, što ne bismo i mi koga otkinuli neplanirano i napabričili minimalac za plasman.

Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Pitanje je veliko za ABA ligu, evo Cedevita je danas oterala Zubcica, postoji mogucnost da dovedu nekog ko pravi razliku na mesto njega, takodje i Buducnost ce dovesti jos jednog igraca, za sada igraju samo sa trojicom na pozicijama 4 i 5.
U vanjskoj liniji nemamo ekstra kvaliteta za kojeg mozemo reci da ce praviti razliku.
Korisnikov avatar
By Peja
Zasto se pravi tolika fama oko top 16?

Mislim da mozemo proci..tj da imamo sanse
za dva mesta se borimo sa Himkijem i Bajernom..grupa jeste teska ali se pokazalo i ujednacena
NA kraju krajeva, pogledajte tabelu, svih sest timova po 1-1
Jedino u nasoj grupi nema neporazenih i nema timova bez pobede

Imamo najjaci domaci teren od svih, a najteze gostovanje nam je proslo..Doveli smo pojacanja i mislim da hvatamo zalet od Metalca
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School