Stare teme

Koji tip drafta?

1. Klasični "snake"
6
43%
2. Auction draft (kao prošle sezone)
8
57%
Korisnikov avatar
By Lika
Zex88 napisao:Može tačan datum i satnica? :()

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
prvi post u temi
Korisnikov avatar
By skeske
Da li neko ima viska slobodnog vremena da mi u kratkim crtama objasni kako funkcionise taj draft. Takodje da napravi neku listu (prema svom misljenju) igraca koje treba prvo birati, tipa listu najboljih, listu potencijalnih bombi, listu "nevidljivih" statistickih punjaca i sl. Hvala vam unaprijed, pokusacu ove sezone igrati prvi put pa da ne udjem u ovo nepripremljen :)
Korisnikov avatar
By Lika
skeske napisao:Da li neko ima viska slobodnog vremena da mi u kratkim crtama objasni kako funkcionise taj draft. Takodje da napravi neku listu (prema svom misljenju) igraca koje treba prvo birati, tipa listu najboljih, listu potencijalnih bombi, listu "nevidljivih" statistickih punjaca i sl. Hvala vam unaprijed, pokusacu ove sezone igrati prvi put pa da ne udjem u ovo nepripremljen :)
Kakav potez ispod radara, hoces da ti otkrijemo svoje draft taktike :-)

Draft je vrlo jednostavan, nasumicno se odredi poredak biranja I kad je tvoj red, u svakoj rundi izaberes igraca za kojeg licitiras. Licitiraju I svi ostali, pa ti je dalje sve jasno. Ko ponudi najvise, taj ga uzima.

Imas 800$ za 15 igraca, pa moras I kalkulirati, tu nastupa taktika.

Posalji mi na PP mail adresu za prijavu, pa ti veceras saljem pozivnicu.
Korisnikov avatar
By augriaugri
21.30 je u prvom postu , to je onda slubeno.

Pošto se bliži vrijeme drafta samo da najavim da je Durantula moj i Božji :hand: , nećete moći pratiti moju ponudu pa ne morate ni pokušavati. Bolje se skoncetrirajte na druge prve pikove i štedite novce :D .
Korisnikov avatar
By Lika
augriaugri napisao:21.30 je u prvom postu , to je onda slubeno.

Pošto se bliži vrijeme drafta samo da najavim da je Durantula moj i Božji :hand: , nećete moći pratiti moju ponudu pa ne morate ni pokušavati. Bolje se skoncetrirajte na druge prve pikove i štedite novce :D .
Samo ti navali, ali budi spreman odriješiti kesu :D
@Davorpfc je prošli draft samo za Cousinsa dao $400, pa razmisli malo ;)
Korisnikov avatar
By skeske
Ne igram sa vama jer nisam konkurentan, igram neku drugu amatersku ligu, pa mi recite jesam li dobro birao? :D
Birao sam sa osme pozicije :)

Slika
Korisnikov avatar
By milica
Nećeš da se igraš sa nama :D

Što se konkurentnosti tiče, imala sam ja neke gikovske ideje da gledam projekcije PERa za sledeću sezonu u odnosu na prosečan PER, pa da to skaliram u odnosu na prosečnu vrednost na draftu, ali ništa to nisam stigla da gledam...
Sad ću umesto gikovske da potenciram žensku stranu i da ganjam fetiše, pa vi vidite :D
Korisnikov avatar
By Lika
milica napisao:Nećeš da se igraš sa nama :D

Što se konkurentnosti tiče, imala sam ja neke gikovske ideje da gledam projekcije PERa za sledeću sezonu u odnosu na prosečan PER, pa da to skaliram u odnosu na prosečnu vrednost na draftu, ali ništa to nisam stigla da gledam...
Sad ću umesto gikovske da potenciram žensku stranu i da ganjam fetiše, pa vi vidite :D
Slicno I kod mene, pa nista nisam stigao pripremiti :-)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]