Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
realno Fener se yesce izblamirao.. Kao mi juce..
Korisnikov avatar
By Peja
fener se izblamirao svakako, mi nismo, naprotiv, pokazali smo ponos na velikom minusu i spustili razliku protiv mnogo jaceg rivala
Korisnikov avatar
By Lika
Citam sad retroaktivno Zvezda temu I ne vjerujem kako brzo vec zelite mijenjati tim. Dobro jbt, jel vama jasno sta znaci mjesec dana zajedno jednoj ekipi - NISTA! Imate skoro potpuno novu petorku I ocekujete becki valcer na parketu, pa dajte ljudima sansu da se uigraju, pogotovo obzirom na povrede.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jović ima kome da doda,Mekel nema..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By djokonda
Od tih 9 asistencija 7 je došlo posle 28. minuta i rezultata 76:31...u NFL-u to se zove garbage time i totalno je nerelevantna statistika...kao što rekoh ''statistika je bikini...''. Mada mu se mora priznati da je tih 7 asistencija ostvario za 6 minuta (između 28. i 34. minuta), što pokazuje da zna da igra košarku kada protivnik ne igra odbranu. Izvor informacija: play by play na euroliginom sajtu (dokon čovek jbg).
Korisnikov avatar
By Zex88
ali sto i dalje pokusava da troluje sa pricom da je Mekel bolji igrac od Jovica.. :lol:
Korisnikov avatar
By Zex88
djokonda napisao:
Zex88 napisao:ali sto i dalje pokusava da troluje sa pricom da je Mekel bolji igrac od Jovica.. :lol:
Ko?
Slika
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija