Stare teme
By leemoon
Nelson, Dzenkins, Cirbes, Vilijams. ...svi su pokazivali zelju.
Nazalost, novi stranci rade od 8 do 4 u javnom preduzecu. Vec je 12-13 utakmica zajedno sa pripremama, ako ubrzo ne bude napretka nece biti dobro.
Korisnikov avatar
By Zex88
Bravo za Borišu.. Da sudija nije jeo govna,imao bi i tri rampe,zalepio je Zrenjaninca.. Gudura mora da pazi na faulove.. On ima najviše poena u rukama spolja..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Sreca pa oni smanjise tempo u drugom poluvremenu, o igracima je sve receno.

Cirbes je umoran, vidi se to na njemu, ali mora igrati kad nema ko drugi.
Korisnikov avatar
By Zex88
I da pogledamo ucinak nasih plejmejkera u ova dva meca:

Jovic
1. kolo 12p,5sk,2ast,2uk,1 izg 4/9 fg
2. kolo 9p,4sk,9ast,2 uk, 2 izg 3/5 fg

Mekel
1. kolo 4p,5at,3sk,2izg 1/7 fg
2. kolo 0p,1 sk,1 uk, 0/5 fg
Korisnikov avatar
By Heisenberg
ULTRA KOŠARKA napisao:Kakav se potop spremao dobro i jest.
Bude li Boriša van rostere kad se crno skakačko dijete priključi očekujte da dukljaninu pomenem najmilije.
Mislim da ce Rebic tu def da izvisi, zato je i usao u igru prvi put 6min pre kraja a i kada je usao previse je solirao, a sto se tice Simanica mislim da je svima jasno da bez problema moze da igra ABA ligu i da dobije poneki minut u Evroligi, decko je uz Gudurica jedini koji ima meku ruku, svidja mi se mehanika, fizicke predispozicije :shock: , uz Dragana Bendera najbolje u svom uzrastu u Evropi.
By SinisaBL
Dobro je što smo se uvjerili da na Mekela, Sofoa i Tompsona ne možemo da računamo. Otpustiti svu trojicu, vratiti Vilijamsa, dovesti Ercega i jednog skorera na dvojci.
Korisnikov avatar
By MileBL
SinisaBL napisao:Dobro je što smo se uvjerili da na Mekela, Sofoa i Tompsona ne možemo da računamo. Otpustiti svu trojicu, vratiti Vilijamsa, dovesti Ercega i jednog skorera na dvojci.
Odlicna ideja, Erceg se moze bez problema nositi sa ABA centrima, a tu su i Tejic i Nastic da pomognu Cirbesu.

Samo je problem kako sve to platiti.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jovic se danas razigrao na -40, a u prvom poluvremenu ga nigde nije bilo. OK je za rezervnog pleja i to je sve. Mekel ne zasluzuje da se pise o njemu.
Korisnikov avatar
By Gale
Odgledao sam samo poslednnjih 15-ak minuta, kada je stvar odavno bila rešena.Nekako se ispostavilo da igrači koje sam hteo da osmotrim uglavnom nisu ulazili.

Mekel, koga sam živo želeo da vidim da bih procenio da li Zexxxonja histeriše sa ili bez osnova nije ni ulazio. Pretpostavljam da za to postoje racionalna objašnjenja, tipa, da ga Radonja čuva za narednog protivnika :) ili pak da se Radonji ovaj smučio u prethodnom delu meča, što je verovatnije.
Reba beba je igrao, imao je neke Lebron - momente, nije mi se to dopalo. Gudurić nije ulazio uopšte, Nastić na sekund, dovoljno da svoj indeks podigne sa -3 na - 2 ( deff skokom), što pozdravljam kao igračku osobinu.
Simanić se za ovo vreme jako lepo snalazio, vidi se da je premlad, ali nisam stekao utisak da tim zbog toga trpi - naprotiv, baš dobra rola. Mekana ručica i hrabrost da se igra normalno. Svaka čast. Voleo bih da vidim šta sve obuhvata njegov napadački repertoar, uz drženje ukrštenih prstiju da to nije samo šut iz mesta.
  • 1
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School