Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Da jedva ceka angazman,vec bi potpisao negde. Da hoce da igra za kratkorocni,potpisao bi negde. On ne mora da budzi statistiku,on je svoje ime izgradio u evropskoj kosarci,znaju svi sta on moze i koliko zna.
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Da jedva ceka angazman,vec bi potpisao negde. Da hoce da igra za kratkorocni,potpisao bi negde. On ne mora da budzi statistiku,on je svoje ime izgradio u evropskoj kosarci,znaju svi sta on moze i koliko zna.
Pa sto ga niko ne uzima?
I sta on konkretno ceka?

Mislim da ne pije vodu prica da ceka dobru platu i tim sa 'ambicijama' jer su najjaci timovi popunili roster i on moze da igra samo u nekom osrednjem, losijem od Zvezde, ili da uleti u neki jaci klub ako se neko povredi i to na kratkorocni..
Korisnikov avatar
By Zex88
Pozovi njega pa pitaj sta ceka. Ja ne znam sta treba jos da ti se kaze? Njega ne zanima ni Srbija ni Zvezda. A sigurno i 10 tim iz Turske/Rusije moze da ga plati vise nego mi..
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Steta za Luku, izgleda ode sezona za naseg kapitena, nadam se da ce iz ovoga izaci jos jaci, ali oba kolena da mu odu a tek mu 22 god...
Ko li ce nam igrati u Madridu, izgleda da ce Simanic imati vatreno krstenje...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bruka i sramota koliko neki pljuju po sastavu Zvezde, igracima, treneru, a jos se medju tim forumasima nalazi i moderator.
Treba da dovedemo 4 ili 4 na 5 pa da otpustimo Sofa, i da dovedemo krilo sa poenima u rukama.
Korisnikov avatar
By Zex88
MILOS OBILIC napisao:Bruka i sramota koliko neki pljuju po sastavu Zvezde, igracima, treneru, a jos se medju tim forumasima nalazi i moderator.
Treba da dovedemo 4 ili 4 na 5 pa da otpustimo Sofa, i da dovedemo krilo sa poenima u rukama.
:confusion-confused:
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mislim da će se morati naći neko riješenje na pozciji 4, slaba je nada da će Erceg počastiti pa odigrati ispod cijene, vjerovatno će se čekati ova sječa u NBA pa probrati nešto.
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/LukaMitrovic9/status/655856342515716096
  • 1
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]