Stare teme
Korisnikov avatar
By kontrabas
Zex88 napisao:To su svi konstatovali u hali,umesto da nagradi Gudurića on je igrao za sebe.. Plus,milion puta posle pika nema nikakvu ideju šta dalje..Prevara teška..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
I? Kontam da ne možete tek tako lako da ga se otarasite? Mekela mislim.
Korisnikov avatar
By Zex88
kontrabas napisao:
Zex88 napisao:To su svi konstatovali u hali,umesto da nagradi Gudurića on je igrao za sebe.. Plus,milion puta posle pika nema nikakvu ideju šta dalje..Prevara teška..

mislim da ne možemo,ali se ja nadam..

Korisnikov avatar
By kontrabas
Zex88 napisao:
kontrabas napisao:

mislim da ne možemo,ali se ja nadam..

Haha, tipična Zeksara. No gde ne bi moglo nego u zemlji Srbiji, gde svakodnevno moramo da ustanovimo da su čuda vrlo moguća, čak deo stvarnosti. :lol:

Nego potez utakmice ona kradja Cirbesa na svojoj polovini, kad je povukao loptu kao plej i završio zakucavanjem. Ako neko ume to da okači, zaslužio je čovek. Sećam se kada sam prvi put gledao Cirbesa, bilo je to neka utakmica nemačke reprezentacije pre mnogo godina. Mislio sam, jak ko bik, al džaba kad je drvoseča i osećaja nema. Mnogo sam se ogrešio tada o čoveka. Još kada bi šut od poludistance imao, paklen bi bio. Dobre centre izrodi ta Nemačka, na prvi mah čudno, ali kad pogledaš, koliko populaciju imaju mora da ispadnu jedan ili dva dobra. Cirbe sad i Plajs, odavno nekad su imali Patrika Femerlinga.
Korisnikov avatar
By MileBL
Cirbesova kradja + zakucavanje
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=ABWcvsN ... e=youtu.be[/bbvideo]

Nisam gledao mec, ali mislim da je razika u kvalitetu presudila.
Veceras smo dobili bez Mekel i Sofa po statistici, videcemo sta ce biti kada dodju jaci protivnici i kada budemo imali tjesne zavrsnice, bojim se da od njih nece biti neke vajde u tim situacijama iako bi oni trebali po nekom svome igrackom renomeu da preuzmu odgovornost.

Ostaje nada, ako se Covic mogao resiti Silba koji je imao trogodisnji ugovor, valjda ce naci resenje kako da se resi bar Mekela iako nema "domaceg" menadzera.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Maik Cirbes je jedna od nasih najboljih kupovina i to u momentu kada krstenih centara nema ni za 'leba...
Sta znaci konstatno igranje Evrolige, kakvu odbranu peglamo, a i ne gubimo glavu ako ne krene sve kako treba, Jovic i Lazic u tandemu brutalni.
Puno mi srce bilo kada videh Rebu i Gudurica na parketu a da nije garbage time, Gudura je igrac reprezentativnog kalibra, napisao sam jos letos mocnija verzija Krune Simona, ima kreaciju, sut, kosarkaski inteligentan sa odlicnim telom, plus levoruk sto je uvek jako neugodno za branjenje. Zao mi je sto Simanic nije usao makar da oseti malo parket, ali mislim da ce dobiti minute u Evroligi ove godine...
I ja sam za to da nikoga ne treba dovoditi, za mene nema nista lepse kad vidim na parketu nase klince kako ginu za grb Zvezde pred punom Arenom ili Pionirom.
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo malo fotki..
Slika

Slika

Korisnikov avatar
By Poska
Је л' само ја примећујем или Радоњић опет игра према поставци другог тренера, и чека да он мења, да би онда он заменио? Односи се на 4-ту и Митровића.

Лично не волим када неко не проба да противника натера да промени замисао.
Korisnikov avatar
By Zex88
Nije Radonja ništa prilagođavao,već na poziciji 4 imamo Luku i Simona. A Luka nije znao gde je levo u prvom,a Simon je bio odličan..

• 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 329

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]