Stare teme
Mutinjo napisao:Rebić i Gudurić u isto vreme na parketu.

Svaka čast Radonji

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Mnogo lijepa stvar, a fino djeca i odigraše.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MilosNS
Ovaj Sofo je takva prevara od igraca da ja nemam reci. Ovu zadnju trojku sto ste primili, iskljucivo zbog njegovog debelog lenjog dupeta. Cela petorka se ubi 20 sekundi da iskida odbranu i on ne moze da se pomeri. Nogu bi mu polomio...
By Edibledi
Zvezda će ove sezone morati da bude prepoznatljiva po dobroj odbrani, nema im druge.
Najteže su ove utakmice gde si jači na papiru, igraš kod kuće, već si proglašen pobednikom.
Dobro je da su se igrači Zvezde izborili sa tim pritiskom još u prvom poluvremenu.
Nadam se da će ovo Zvezda rutinski dovršiti jer neću moći da gledam veći deo drugog poluvremena. :-)
Korisnikov avatar
By Zex88
Bre!!! Dočekasmo i EL da vidimo kako Jovke neće moći da nadigra nikog..
Jovke,Gudura i Cirba ubili..:-) Gudura sabio u odbrani.. Mekel i Sofo su višak u ovoj ekipi..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By kontrabas
Nikad necu razumeti trenere koji na onakvim situacijam kao sto ih je Zvezda imala na kraju trece cetvrtine ne uzmu tajmaut. Ja bih kao trener pobesneo, razneo bih onu tablu. :evil: Ne moze gluplje da se odigra taj zadnji posed nego sto je odigran. Umesto da se trazi trojka sa istekom napada gledamo nepotrebno zabijanje, previse komplikovan pas u pun reket (mislim da je Mekel bio krivac) i desava se ono najgore - protivnik sa pola terena daje trojku. Da se ne varamo, tako nesto je pre trisedetak godina bilo retkost, mnogi igraci nisu ni mogli da dobace kos iz te razdaljine, i moglo se tako rizikovati. Ali u danasnje doba taj sut ima sasvim pristojan procenat i rizik je jednostavno prevelik. U pametno odigranoj poslednjem posedu sa sutem iz distance pri isteku vremena, rizik se krece izmedju toga da rezultat ostane na +15 ili da se u zadnju cetvrtinu ode sa +18. Sa lose odigranom zadnjim posedom kao sto je nesumnjivo bio zadnji Zvezdin u trecoj cetvrtini, rizik se pak krece izmedju +17, ako se pogodi taj tezak sut iz reketa i +12 ako protivnik ukrade loptu i da trojku. Izmedju +18 i +12 je nekoliko svetova.

Mozda neko od navijaca Zvezde moze da pojasni ulogu Mekela u ovom timu. U napadu ono sto sam ga gledao deluje vrlo sebicno. Dva puta za redom je ignorisao kao duha samog Gudurica, koji je u oba napada i obezbedio posed Zvezde jednom ukradenom loptom a jednom skokom. Umesto da ga nagradi zbog toga, sto bi svaki posteni plej ucinio, Mekel je trazio sut za sebe. I bilo su to vrlo nerezonski sutevi, koje je uzima, preko ruke, daleko od reketa. Do kraja utakmice je tako sa nekim izuzetkom nastavio da trazi svoj sut, a imao je vrlo raspolozene saigrace. Pogodio nije nijedan. Jedino sto sam pozitivno primetio je da je Mekel brz, ali to je i Rebic; zato cemu Mekel?
Inace svidja mi se sto je i kako je igrao Guduric. Kad bi mogao samo i Simanic da igra, super bi bilo. Cestitke komsijama na pobedi. :violin:
Korisnikov avatar
By Zex88
To su svi konstatovali u hali,umesto da nagradi Gudurića on je igrao za sebe.. Plus,milion puta posle pika nema nikakvu ideju šta dalje..Prevara teška..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Peja
To je to sto sam pricao, ovo je dobra ekipa za EL . Odbrambeno za sada a uskoro i napadacki
Nadam se i voleo bih da dobijemo Strazbur i tamo i mozda Bajern oba puta i nadam se da ce to biti dovoljno za prolaz, ako ne bude dobicemo i Real :lol:

Lepo sam ubo tiket, Mekel -, Luka +
Hvala im :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Mora se priznati da je Strazbur odron ekipa, koja živi i umire od šuta, dali će popraviti ne znam, ali nijednog trenutka nije bila upitna pobjeda Zvezde.
Rekli ste sve, Gudurić je pokazao da zna i može. Ako mene pitate, ja ne bi dovodio nikoga više, sačekati Dangubića i Tejića.
Korisnikov avatar
By Peja
ULTRA KOŠARKA napisao:Mora se priznati da je Strazbur odron ekipa, koja živi i umire od šuta, dali će popraviti ne znam, ali nijednog trenutka nije bila upitna pobjeda Zvezde.
Rekli ste sve, Gudurić je pokazao da zna i može. Ako mene pitate, ja ne bi dovodio nikoga više, sačekati Dangubića i Tejića.
Ja sam bio za neko pojacanje, pre svega Tomasa , ali se slazem da mozda sada ne bi trebalo nikog dovoditi, ovaj sastav moe dobiti i Bajern i strazbur, a u mecevima sa velikanima i eventualno top 16 nek se uce tejic, danga, gudura, luka..
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 329

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]