Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Uvek mogu da se iskopaju.. Zovneš A i rešiš problem..Moji pikovi su otišli na drugu stranu..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Zex88 napisao:Uvek mogu da se iskopaju.. Zovneš A i rešiš problem..Moji pikovi su otišli na drugu stranu..

Dovedite vi DeShauna i nema zime za napad. Ali i dalje ne znam ko će da vam skače...

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Antoine napisao:
Zex88 napisao:Uvek mogu da se iskopaju.. Zovneš A i rešiš problem..Moji pikovi su otišli na drugu stranu..

Dovedite vi DeShauna i nema zime za napad. Ali i dalje ne znam ko će da vam skače...

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Niko..:-) Kukam već godinama za nekog Gordona.:-( Skok i nedostatak poena u rukama su od starta problem ove ekipe. Već sam pisao o tome. A i moja ideja tima je bila potpuno drugačija od ovog. ..

Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
PA zeks i ja smo pisali prije početka sezone, a čini mi se još par forumaša da nam ne treba ljubitelj brzne hrane, igra na ime, nije to ni izbliza sofo od prije par godina, a da jeste takav sigurno bi igrao za ozbiljniju stipendiju naprimjer u Darušafaki.
Odigraće on nepar utakmica dobrih, ali ostalo će preležati, sigurno će biti neka "povreda" i povreda + realna kurcobolja, a nije baš da je budzet kao kod Csk-a da se može trpiti "bacanje novca".
Bolje da se doveo neki skakavac, ako ništa nabaciš mu na obruč nekad zakuca, nekad položi, a što je još bitnije pohvata sve lopte u odbrani.
Korisnikov avatar
By Lepus
Kako da ne. I sta onda u napadu raditi sa tim skakavcem, kada i ovako svaki kos skoro pa poradjamo?! Te price o bacanju lopte na obruc i prikucavanju su za malu djecu. Sofo nije idealan, a i da jeste, ne bi igrao kod nas. Medjutim, on nam je jedina opcija koja nam donosi igru na postu, bez njega bi to tek bilo ocajno. Uostalom, gledali smo utakmicu protiv Cedevite, vidjelo se da Maik protiv ozbiljnijih centara i nije tolika sila.

Sto se tice same igre, ova zadnja utakmica mi je bila poprilicno dobra. Odbrana, veoma, veoma dobra. Vidi se da tu jos skripi u roticiji prilikom pomaganja, greskama u preuzimanju i sl. Ali doci ce to na svoje mjesto. Napad je osrednji, ponekad veoma zalostan, ali vise je razloga za to. Od neuigranosti, lose forme zbog povreda i sl, do ne toliko dobre kompozicije tima.

Za mene je glavni problem to sto Mitrovic i Dangubic nisu i ne igraju na nivou koji se ocekuje od njih. Vjerujem da su u klubu ocekivali dosta veci doprinos, ali nazalost, to je za sada izostalo. Mitar je ovu zadnju utakmicu odigrao veoma dobro (ne racunajuci odbranu, tj. cuvanje igraca), vidjecemo u da li ce nastaviti u istom ritmu. Thompson se polako privikava, bice on dobar.

Ovdje je najveca kuknjava po Mekelu. Ja se slazem sa @djokondinim stavom, a i pisao sam o njemu ranije. Nije Mekel MW, ali nije ni tolika kanta kao sto se ovdje predstavlja. Cijelo ljeto je trajao prelazni rok, ne sjecam se da je neko ovdje iznio neka imena kao svoje zelje (osim ostanka MW-a). Bar imena koja su realna.

Ljudi misle da za svakog igraca koji je ove godine otisao, mi trebamo/moramo naci igraca istih karakteristika. Ako ne boljeg, onda istog kvaliteta. Ne ide to tako.

Sve u svemu, sada krece igranka. Ja vjerujem da mozemo ponoviti rezultate od prosle godine.
Korisnikov avatar
By MileBL
Ne mogu se porediti domaci igraci koji igraju za 100k sa strancima koji igraju za 300k, stranci moraju doneti ekstra kvalitet koju nasi igraci ne poseduju!

Na primeru najvaznije pozcije u timu pleja, mi smo imali Jovica kojem smo trebali dodati kompatibilnog saigraca koji bi nadoknadio njegove mane i kao takav bio vodja tima, medjutim mi smo doveli igraca koji je manje vise preslikan Jovic, i sto je najgore njegova najveca mana je sut kao i Jovicu. Posledice igre sa plejom bez suta necu ni da pominjem, vec smo jednu od najvaznijih utakmica izgubili zato sto nas plej ne sme sutnuti za tri.
Tompson takodje nema karakteristike koje nedostaju Lazicu i Guduricu, tu smo trebali dovesti igraca koji ima bolju igru sa loptom u rukama, ne mora znati kreirati za ekipu, ali bar da moze prenositi loptu i izgraditi sebi poziciju za sut, on je jedan od uzroka zbog kojeg imamo problem sa presingom pri ubacivanju lopte u igru, to ce nas pratiti celu sezonu, jednostavno neshvatljiv izbor beka sutera.
Sofo ima igru na niskom postu, ali njega treba dovesti u situaciju da ne bude udvojen ili da se udvajanja kaznjavaju. U odbrani nije sjajan, protiv Cedevite smo bas preko njega i Cirbesa primili lagane poene od Bilana na kraju prvog poluvremena i Zorica pred kraj meca.
Korisnikov avatar
By Zex88
Cigani,NEKA GRMI JAKO!!! Možda nas neće biti puno,ali se nadam scenariju kao protiv Makabija..

Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Rebić i Gudurić u isto vreme na parketu.

Svaka čast Radonji

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
  • 1
  • 99
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 329

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]