Stare teme
By Edibledi
Lopta nije dirala obruč posle izvedenog bacanja, ovo je nečuveno!!!
Voleo bih da čujem koje su objašnjenje dale sudije Radonjiću.
Mislim da je Zvezda trebala da uloži žalbu odmah nakon zvuka sirene i da traži da se utakmica ponovi, ukoliko im sudije ne daju loptu sa strane i 2.6 sekundi za zadnji napad.
Korisnikov avatar
By The Answer
Ljudi misle da kukamo zbog rolinga Mekela, btw jebem mater debilu kome je to palo na pamet, a u stvari je oko bacanja. Sudac da mi popusi kurac!

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Pusti kraju sudijske greške, Mekel tri kontre, i to čiste, baca loptu u ruke igračima Cedevite.
Na klupi u završnici radonja zaobravio Luku koji je do tad bio najbolji. Cirbesa je Žorić izbacio iz kolosjeka, ali i dalje on u igri. Mora se reći da Radonjiću ide poraz na dušu. Ono, poraz ko poraz nije strašan, biće 15+ u pioniru, ali mora se malo i napada igrati, ne samo rudariti, i to loše rudariti.
Patanja u napadu, iće to nabolje, ali ne mnogo bolje, sad valja dobiti Strazbura, nekako na silu, na lepršavost nema šanse. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nisam gledao utakmicu jer ocekujem presudu u korist Sport kluba.
Kako je Mekel bio los ako je dao 17 poena, uz 8 asistencija i 5 skokova ? Pa Vilijams je taj ucinak imao na 3 meca prosle sezone. Procitao sam da je sjebao zadnji napad, ali covek je statisticki dao ili asistirao za pola poena ekipe.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mekelu fali dobar bek poenter u rotaciji jer ne moze on da bude najbolji poenter ekipe.
Nadam se da cemo uskoro, do kraja sledece nedelje, dovesti dobro pojacanje na krilu koje ce doneti poene Zvezdi. Nadam se i da ce se Tomson konacno raspucati, a Sofoklis pokazati zasto je nezadrzljiv u reketu. Sa pojacanjem i pravom formom Tomsona i Sofa i oporavkom Dangubica moramo krenuti da gazimo.
Nadam se da ce se Sofo i Tomson ubrzo pokazati svoj kvalitet i da cemo kidati. Ako se ne pokazu u narednih mesec dana mozda treba raskinutu ugovore sa njima i dovesti Ercega.

Kakav je napadac Tomas sto je igrao za Barsu i figurira kao prvo resenje za krilo Zvezde ?
By Edibledi
MILOS OBILIC napisao:Nisam gledao utakmicu jer ocekujem presudu u korist Sport kluba.
Kako je Mekel bio los ako je dao 17 poena, uz 8 asistencija i 5 skokova ? Pa Vilijams je taj ucinak imao na 3 meca prosle sezone. Procitao sam da je sjebao zadnji napad, ali covek je statisticki dao ili asistirao za pola poena ekipe.
Za boldovano:
Isto kao Miljenović u Megi, eto tako.

Ne znam zašto je i od koga (verovatno od trenera) dobio toliku slobodu i da se sve igra na njega zadnjih 5 minuta.
Možda je ovaj eksperiment trebalo uraditi protiv Zadra, bilo bi bezbolnije jer se sa njima ne bore za prvu poziciju. To je upravo uradila prošlo kolo Cedevita sa Pulenom protiv Krke, da se vidi šta može na vrućem terenu u neizvesnoj završnici, i znamo kako se završilo ali bi ih više stajalo da su to probali sad protiv Zvezde.

Jović, sjajna odbrana, na nivou NBA lige.
Lazić je isto bio dobar u odbrani, kao i Gudurić ono malo.
Rebić je definitivno igrač za utakmice protiv Tajfuna, Sutjeske, Krke, Metalca, bez namere da bilo koga vređam pa ni njega, ali jednostavno je to taj nivo.
Gordić mu je radio šta je hteo.
Zvezda je trebala da insistira kod Miška da Jaramaz pređe u Zvezdu. Jeste da divlja ponekad ali je u odbrani zver a u napadu ume sve. Mekel me podseća na Jeretina, fizički, a i to je taj kvalitet otprilike. Jaramaz je atleta!
Zagorac je isto trebao odmah u Zvezdu i da igra EL, tako da bi to značilo i njemu i Mišku.
Zvezda ima rupu na trojci odlaskom Kalinića. Simonović dobija šansu na kašičicu a i totalno je drugi tip igrača. Zagorac je trojka kreator a ovaj je šuter i kucač. Odrađuje Simonović dosta i u odbrani i na 3 i na 4, koristan je svuda pomalo ali limitiran.

Tompson se još traži u napadu a ne sviđa mi se ni kako je igrao odbranu.
Mislim da bi Gudurić, da je imao šansu, to bolje odradio a i korist bi bila višestruka.
Razvijaš domaćeg igrača, plaćaš ga skoro ništa a možeš da ga prodaš ako se razvije, a verujem da ima potencijala.
Problem je što treneri naših timova moraju da forsiraju igrače koji su došli od preko za velike pare, pa makar to ekipu koštalo rezultata, kao u NBA ligi, zna se prva petorka maltene za celu sezonu.

Fali Tejić i to mnogo. Tek se sad vidi koliko on svojom energijom znači unutrašnjoj liniji. Mitrović je dobar ali u odbrani je teško limitiran. Zubčić pored njegove odbrane deluje kao Erceg protiv Finske.

Nastić se neće naigrati, osim ako se neko, ne daj Bože, povredi od ove dvojice.
Još kad se Tejić oporavi, ne znam koliko će dobijati šansu. Valjda će dobiti neki minut u ABA zbog zgusnutog kalendara, da bi se ovi glavni centri malo odmorili posle EL.

Sve u svemu, Radonjić ima najviše prostora za 'napredak'.
By SinisaBL
ja sam naivno mislio da će se protiv evroligaške ekipe napokon trgnuti i pokazati neki kvalitet, ali izgleda da je ovo realnost. napadački, ekipa je nula. teško je gledati kako se muče. ako je mekel prva opcija u napadu - zdravo, doviđenja evroligo.

ps. ideja sa pravilom koje ubija jedno od najatraktivnijih elemenata košarke je suluda. očekujem da sledeće godine ukinu zakucavanja.
Korisnikov avatar
By Mikoni
Dobra stvar je sto se videlo sta se moze ocekivati od Rebica (nije da nismo sumnjali u njega..). Meni je drzanje njega u 12 potpuno besmisleno i mislim da ce nam nedostatak treceg pleja doci glave u ovoj sezoni. Jovic i Mekel su cesto skupa na terenu, jer nemamo nijednog beka koji bi makar prenosio loptu. I Sofo i Mitrovic (istina, mnogo ga je izvlacio Zubcic..) uzasno kasne u odbrani. Bilo je situacija kad je samo trebalo da stanu ispred protivnickom beka, a nije ih nigde bilo.

Ja jos uvek pokusavam da skontam je li od Sofoa veca steta ili korist.

Drago mi je da je Tompson malo proigrao.
Korisnikov avatar
By djokonda
I taj Mekel kakav god da je ispadne vam jedina legitimna napadačka opcija u spoljnoj liniji...on definitivno nije igrač koji treba da rešava poslednji napad (realno, takvog nemate...mislim da ste umesto Tompsona trebali da dovedete igrača jačeg 1 na 1), ali je kao plej dobar (juče je dok je on bio na parketu rezultat bio +7)...Zex, jel i dalje ostaješ pri izrečenom za Jovića?
  • 1
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • 329

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]