Stare teme
Korisnikov avatar
By mmarko28
Oni su prošle sezone igrali fanatičnu odbranu, imali su bolje plejmejkere, a imali su i puno sreće. Skoro sve mečeve na jednu loptu su dobili, ponekad kvalitetom ali dosta i na sreću. Ove godine izgledaju mnogo loše.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Cudi me da je Djokic podne ostavku. Inace vec sam pricao da je Metalac i njihov predsednik jak na recima kada obecava Evroligu, Milicica i Pavlovica, a u stvarnosti nemaju para ni uslove da igraju Evrokup. Ekipi je pod hitno potreban plejmejker jer vec godinama pricam da je Otasevic najlosiji plej u ligi.
By DVS15
Kako izgleda za loš start sezone sve se slomilo na Potu.Videćemo šta će biti dalje,ali deluje da uprava i trener ne znaju gde udaraju.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislim da je ovo nepravedno prema Potu, sa Radenkom Pilcevicem ce se usreciti tek... Nije ovo Crnokosa da zari i pali, videlo se onomad u Radnickom koliko je on ispod nivoa jadranske lige.
Korisnikov avatar
By Peja
Karaburac napisao:Mislim da je ovo nepravedno prema Potu, sa Radenkom Pilcevicem ce se usreciti tek... Nije ovo Crnokosa da zari i pali, videlo se onomad u Radnickom koliko je on ispod nivoa jadranske lige.
Moje vidjenje je da problem stoji izmedju Djokica i Pota pa je jedan morao otpasti

To dokazuje Djokiceve reci pri odlasku "ja sam kriv, ja sam birao igrace.." kao i to da cim se ovaj vratio Pot je oteran
Da li je nepravedno ne znamo jer mozda ni Pot nije cvecka

Svakako se slazem za drugi deo posta, da se sa Radenkom nece usreciti, tj nikako mi nije jasan potez, narocito imajuci u vidu krizu tima i to da njima treba bas ozbiljan igrac

Mada mi nije jasno ni vracanje Djokica, bojim se da se Metalac vraca u onu pricu od pre 2-3 godine kad su malo malo pa terali trenera i pola tima
Prosle godine je to bilo dosta ozbiljnije i zato su dosli rezultati
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Šta uradi crni Đokiću, Pot sa svim svojim manama je bolji od nesrećnog Pilčevića. Pa i onaj mali Kocović ono malo vremena je ozbiljnije izgledao.
Majstoroviću svaka čast za partiju i mali Rakićević je bio solidan. Da hoće nabiti još mase mogao bi to biti jako korektan playmaker.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Sezona 25/26 nismo ostvarili rezultat, nismo afirm[…]