Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Ovo što mi igramo-sačuvaj Bože.. Stranci,osim Švabe,potpuno neupotrebljivi.. Tompson u 3 kola iz igre 1/16.. A doveden kao šuter..Simon najbolji igrač.. Sunce ti.. Kakvi krugovi pakla nas čekaju tek u EL. Bacanja su sramotna..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Mislim da u EL nece biti toliko lose, ovo je klasicna EL ekipa, barem odbrambeno..dodaj da cemo tamo biti dosta motivisaniji i uz domaci teren proradice i napad, makar u Pioniru , a u gostima kako bude ahaaha..
Korisnikov avatar
By djokonda
Peja napisao:
Zex88 napisao:Ovo što mi igramo-sačuvaj Bože.. Stranci,osim Švabe,potpuno neupotrebljivi.. Tompson u 3 kola iz igre 1/16.. A doveden kao šuter..Simon najbolji igrač.. Sunce ti.. Kakvi krugovi pakla nas čekaju tek u EL. Bacanja su sramotna..

Mislim da u EL nece biti toliko lose, ovo je klasicna EL ekipa, barem odbrambeno..dodaj da cemo tamo biti dosta motivisaniji i uz domaci teren proradice i napad, makar u Pioniru , a u gostima kako bude ahaaha..
I uopšte te ne brine što ekipe u EL igraju bar duplo bolje odbranu od ekipa iz ABA? Po tebi je problem igre u napadu motivacija?
Korisnikov avatar
By Peja
djokonda napisao:
Peja napisao:

I uopšte te ne brine što ekipe u EL igraju bar duplo bolje odbranu od ekipa iz ABA? Po tebi je problem igre u napadu motivacija?
Naravno da nije to najveci problem, ali moze dosta da doprinese, dovoljno da motovise Amera da udje u sut i veze par trojki, samim tim nam nece puniti reket pa ce do izrazaja doci i debeli, generalno nije isto igrati u gostima protiv Zadra, treci mec za pet dana nego odmoran igrati pred svojih 6000 ljudi protiv nekog evroligaasa

Videce se uostalom kad krene EL
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sta je sa Tomsonom ? Mislim da nam od njega zavisi sezona, ako bude svaki mec preko deset poena mozemo dosta. On me je za sada razocarao lik daje 4 poena po utakmici. Nadam se da ce se popraviti ili da ga sutiramo i dovedemo dva pojacanja.
Korisnikov avatar
By MileBL
Mislio sam da je Jaka Blazic najveci Radonjin promasaj, medjutim za kratko vreme me je demantovao, Tompson i Mekel su veci promasaji, dovodjenje igraca sa toliko ociglednih mana je ravno katastrofi.
Sto je najgore od svega ti igraci imaju iste karakteristike kao nasi domaci koji su tri puta manje placeni. Mekel nista vise nije pokazao od Jovica niti ima naznaka da ce se nesto promeniti, jednostavno on ne moze nikog probiti 1 na 1, nema sut, zbog manjka atlecizma ne moze poentirati iz prodora, zbog njega imamo i problem u skoku, svi nam stoje uze u odbrani.
Tompson nista nije pokazao sto bi trebao imati jedan moderan bek, on se broji kao suter, a nista ne moze pogoditi, ali ako tu stvar zapostavimo, on bi morao imati igru sa loptom u rukama, medjutim on niti napada iz pika niti napada 1 na 1, u njemu smo dobili crnog Branka Lazica tri puta skupljeg.
Sve skupa zalosno, ostaje nada da bar sa jednim imamo opciju za raskid ugovora.
U aba ligi smo mogli naci igrace koji bi imali veci prostor za napredak i manje igrackih mana.
Korisnikov avatar
By Antoine
Ne znam ko je od Ryana Thompsona očekicao da bude Jaycee Carroll, čovek je solidan šuter, ništa više od toga, njegova pozicija je poludistanca, na trojci nikada nije bio kao kod kuće.
By luki
Ovakav mec protiv Zadra je mozda ocekivan,jos na turniru Zadar je pokazao da ce igrati kosarku kao Litvanci, udri,vuci,guraj, destrukcija do maksimuma da se nadoknadi nedostatak kvaliteta a jos kada je protivnik indisponiran i ne ide mu tada se odigra ovakav mec,odvratan za gledanje, prava antipropaganda kosarke.
Korisnikov avatar
By djokonda
luki napisao:Ovakav mec protiv Zadra je mozda ocekivan,jos na turniru Zadar je pokazao da ce igrati kosarku kao Litvanci, udri,vuci,guraj, destrukcija do maksimuma da se nadoknadi nedostatak kvaliteta a jos kada je protivnik indisponiran i ne ide mu tada se odigra ovakav mec,odvratan za gledanje, prava antipropaganda kosarke.
Ne bih ja krivio samo Zadar...nije baš da je Zvezdin stil umiranje u lepoti. U principu, Zvezda je naletela na ekipu koja ima dovoljno atletike da brani ono što Zvezda pokušava da igra...problem je za Zadar što pored te atletike nema ništa, a posebno košarkaškog talenta...ima sam utisak da je Zvezda mogla da brani Zadar sa četiri igrača.
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 329

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]