Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Jović odlično vodi igru.. Vidi se očigledan napredak kod njega..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Slazem se za Jovica.

Ali kako lepo igra Cirbes, poezija, centar bas po mom ukusu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Cirba je zver a i gotivac..:-) A sećam se prošle godine da je bila priča da nam ga je Miško uvalio kao kusur za Dangubića..Hvala Mišku..:-)

Korisnikov avatar
By MileBL
Dobra igra tokom celog meca, malo smo pali kad je Buducnost napravila onu seriju pred kraj poluvremena, uglavnom glavni akcenat je na odbrani.

Jovic veoma dobro igra, samo da ga zdravlje posluzi.
By Edibledi
Zex88 napisao:Cirba je zver a i gotivac..:-) A sećam se prošle godine da je bila priča da nam ga je Miško uvalio kao kusur za Dangubića..Hvala Mišku..:-)

Кад се завршава Цирбесу уговор?
Питам чисто онако, јер кад буде одлазио у НБА следеће сезоне, да ли ће Звезда да узме обештећење или 'тренинг компензацију' као за Бобија.

Колико је било плакања после утакмице са Мегом пре два дана,
верујем да сад исти ти задовољно трљају руке и мењају прогнозу
(као ја за Партизан јуче).

Рекоше неки 2/12 у ЕЛ. Нисам неки прогнозер али Звезда кад уђе у шутерско вече
моћиће да добије јаке клубове. Игра се врхунска одбрана, Мекел ће бити све бољи,
улази се полако у такмичарску ЕЛ форму, баш на време.
За 12 дана се игра против Стразбура. Било би лепо да се крене са једном лаганом победом.
После тога се гостује Реалу и Химкију. Знам да је Химки јак као земља али са руским тимовима се никад не зна, они баш знају некад тотално да подбаце.
Korisnikov avatar
By Zex88
Cirbes ima ugovor na godinu dana.. Mene i dalje Mekel nervira..:-) Odbrana je bila fenomenalana u drugom poluvremenu..

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Jović odlično vodi igru.. Vidi se očigledan napredak kod njega..

+1

Meni je ovo utisak vec par meceva
Korisnikov avatar
By Mikoni
Kad se setim kako sam se nervirao kad smo dovodili Jovića..sad mi je omiljeni igrač. Njegova današnja partija je bila odlična. Mada, mislim da nam je još jedan bek neophodan da se zaokruži ovo (Gudurić se neće naigrati...). Po mogućstvu, neki crne boje, koji zna spustiti loptu u dribling. I odlazak Simona..Nije da je loš, ali bismo onda baš nagomilali matore igrače, a npored Gudurića, ni Tejić ne bi video terena..

Šteta je što nemamo neku bolju opciju umesto Rebića..Nekog malo višeg, jačeg i perspektivnijeg da su dovukli iz FMP.. S obzirom na to da Jović dosta igra i kao neki pomoćni plej, bojim se da će biti perioda kada će biti dosta umoran, a na Rebića se ne bih oslanjao (pričam o EL, naravno..ABA je boranija, osim Cedevite)..

Šteta je što ni ove godine neće igrati mlađi igrači.. Možda Tejić, i to zato što Mitrović zna imati očajne defanzivne partije. Rebić će možda i igrati, ali to mi i nije neki razlog za sreću. Gudurić mi nikako nije igrač za Radonjića..
By Edibledi
Надам се да ове сезоне неће јурити 26-0 него ће главне играче разигравати и трошити мање него прошле сезоне, како би у ЕЛ били гладни игре а довољно одморни да одиграју 40 минута атомске одбране. Сада Звезда некако делује 'љуће' :) него прошле сезоне.
Подцењивање овог тима може само да им да ветар у леђа.
Цирбес делује моћно а не мора да игра више од 25 минута јер има одличне замене.
Тејић ће доста донети у тандему са њим јер је то прошле сезоне деловало одлично а сада су друга сезона заједно.
Томпсона нисам доста испратио али, ако је добар у одбрани, кад намести руку, Звезда ће бити много опаснија и тежа за чување.
Кад имаш у петорци Јовића и Лазића то веома умара противничке бекове у нападу.
Довољно је неколико минута да их изможде и избаце из ритма.
Приметили су многи већ, Ребић је ипак успео да направи помак у односу на јуниорски ниво на којем је био. Наравно, није то сад нека игра за ЕЛ, али за АБА лигу је сасвим солидно.
Битно му је самопоуздање, да не губи лопте кад је притиснут. Њему је тренирање и играње са доста јачим и бољим од себе доста донело.
Имам утисак да су сви играчи са У20 доста добили на самопоуздању и да им је јако пријао рад са Ђокићем. Сви су напредовали, СВИ!!! ЧАк је и Каплан убо инострани уговор, :).
Да се није Тејић повредио, ми бисмо у финалу добили Шпанце 15+.

Једино још Дангубић да некако крене, дуго стагнира. Можда је боље за њега да ради више индивидуално на шуту и дриблингу по неком специјалном програму а да се прикључује екипи повремено да се види колико напредује. А уместо њега да добије минутажу Гудурић јер њему је то сад веома потребно.
  • 1
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 329

Branim Kalinu cele sezone, ali ovo nema opravdanj[…]

Ovdje imate Kusturicine utakmice sa zavrsnog U18. […]