- Čet Okt 01, 2015 10:01 pm
@Mutinjo
Nema potrebe da bilo ko brani Gudurica od mene. Sa sigurnoscu mogu reci da sam odgledao vise njegovih utakmica(timova gdje je igrao) prosle godine nego iko na forumu, bas iz razloga sto ga gotivim. Da se mene sta pitalo, ja bih njemu minutazu dao jos one godine kada je Schilb igrao.
Medjutim, nesto na relaciji Radonjic i on ne stima. Ovo su trece pripreme koje prolazi sa prvim timom i nikako da zadovolji i da se izbori za prvih 12. Sta se tu desava na treningu, cime Radonjic nije zadovoljan, tesko je reci.
Ono sto je ocigledno je to da trener nema povjerenja u njega. U takvoj situaciji, mozda je i bolje da sezonu provede na pozajmici u MZT-u nego da ga ponovo vracaju u FMP.
elem: ne znam sta je gore, to sto mi je jebeni operater iskljucio srbijansku Arenu1(sve ostale imam, kao i bosansku koja u 99% slucajeva ima isti program; ovo 1% je bas za ovu utakmicu), sto mi stream steka nevidjeno ili sto moram gledati ovu bruku od igre. Rekao sam sebi da necu pljuvati, ali ovo zasluzuje svaku kritiku. Mi nemamo igraca koji moze dati kos, bilo kakav, a o sutu za tri da ne govorim.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.