Stare teme
Korisnikov avatar
By rudonja
Moja greska, nisam znao.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Simon je potpisan na 2 mjeseca. Kontam da to podrazumijeva angažovanje nekog ozbiljnijeg na tim pozicijama, kao što su već i rekli u klubu. Ako se provučemo u T16 i pojačamo kako najavljuju, biće tu materijala i za T8.
Nego, šta bi s ovim prenosima? Definitivno i jedino Arena ili će npr. RTS ili neka druga tv raditi pokoji prenos?

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
By SinisaBL
Zex88 napisao:2 meseca i čekamo seču u nba..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
da, ali sječa u nba je za dve nedelje.
nije mi jasno da ga cimaju za ovako kratak period, posebno što se mogla dati šansa mlađim igračima.
By SinisaBL
MookieBlaylock napisao:Simon je potpisan na 2 mjeseca. Kontam da to podrazumijeva angažovanje nekog ozbiljnijeg na tim pozicijama, kao što su već i rekli u klubu. Ako se provučemo u T16 i pojačamo kako najavljuju, biće tu materijala i za T8.
Nego, šta bi s ovim prenosima? Definitivno i jedino Arena ili će npr. RTS ili neka druga tv raditi pokoji prenos?

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
sad sam gledao emisiju koju vode ona dvojica na areni: prenosiće SVE utakmice prvog kola i većinu kad se ne preklapaju termini. prvih dve nedelje igra se po nba ritmu, utakmice svaka 2-3 dana. prošle godine heppy je prenosio megu, rtrs igokeu, a rtcg budućnost. to nam je što nam je.
Korisnikov avatar
By Zex88
SinisaBL napisao:
Zex88 napisao:2 meseca i čekamo seču u nba..

da, ali sječa u nba je za dve nedelje.
nije mi jasno da ga cimaju za ovako kratak period, posebno što se mogla dati šansa mlađim igračima.
Tejic je povredjen i nece ga biti mesec dana.. Sto znaci da nema ko Luku da menja,a i nedostaje igrac na 3..
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
SinisaBL napisao:sad sam gledao emisiju koju vode ona dvojica na areni: prenosiće SVE utakmice prvog kola i većinu kad se ne preklapaju termini. prvih dve nedelje igra se po nba ritmu, utakmice svaka 2-3 dana. prošle godine heppy je prenosio megu, rtrs igokeu, a rtcg budućnost. to nam je što nam je.
Ja sam se snalazio s onim kliksportom. A taman sam dobio hd SK 1, 2, 3 i 4. :?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Mislim da nam nije trebao Simonovic jer nema dovoljni kvalitet da ubacuje desetak poena svaki mec. Moze da odigra i krilo i krilnog centra u domacem i regionalnom prvenstvu, ali nam je trebao ozbiljniji igrac. Od Simonovica ocekujem da rasiri protivnicku odbranu i pogodi koju trojku, zverski zakuca i da odigra dobru odbranu, a zatim da ga udomimo u dobar klub. Nadam sa da cemo uskoro dovesti dobro pojacanje na krilu koji moze da pokriva i 4 i da bude odlican igrac. Treba nam igrac tipa Bostjan Nahbar.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tačno ću da im nanu naninu večeras vidim li da planiraju da ga šutnu u mzt..

Korisnikov avatar
By Zex88
Nanu vam naninu!!!

Slika
  • 1
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89