- Ned Sep 27, 2015 6:17 pm
Mile, brata, sta pises ti? Prvo, momak je tek par dana sa timom, a igra na poziciji na kojoj igrac mora najvise poznavati svoj tim.
Drugo, odlican je asistent, veoma lako veze odbranu sa sebe i skoro uvijek ima pravovremeno dodavanje slobodnom igracu. Nije on kriv sto ostali ne mogu nista da pogodne ni kada su sami. Ulaza imam poprilicno dobar, kao i sut sa poludistance. Isto tako zna da odigra ledjima protiv slabijeg cuvara. Odlican je igrac u tranziciji, a to sto mi ne mozemo uhvatiti loptu, to je drugi par opanaka. Jedini minus mu je sut za tri, ali nije bas da je totalni kamenjar. Njemu je gora mehanika suta nego sami procenti.
Sto se tice odbrane, tu je takodje sasvim korektan. Mozda nije neka defanzivna zvijer, ali da nam je igrac manjka kao sto je bio MW, ni blizu. Plus, veoma je jak, tako da moze cuvati i igrace na poziciji dva, kao i neke lakse trojke.
Veliki problem navijaca Zvezde je sto svako pojacanje gledaju kroz prizmu proslogodisnjeg tima i igraca koji su igrali za nas. Mi moramo sto prije shvatiti da vise nema MW-a, Kaline i ostalih mamojebaca i da su ovdje sada neki drugi igraci, sa nekim drugim vrlinama i manama, kao i da ce ovaj tim igrati malo drugaciju kosarku.
Nadam se da cu stici danas ili sutra napisati post o ovom turniru u Zadru i iznjeti neka moja zapazanja.
Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.