Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Moja zelja je bila neki mali crni egoista umesto Mekela.. Nije on los igrac,ali prosto,ovde nam nedostaju poeni u rukama..Druga stvar je skok.. Mi smo odlaskom Bobija i Kaline izgubili negde oko 15 skokova po mecu,a posto nam 4 ne skacu uopste-kuku ocu,kuku majci..
Sa druge strane,bas smo neuigrani,skripi mnogo,glavni suter povredjen..
Korisnikov avatar
By MileBL
Mekel je zajeb, sto kaze Zex nama treba igrac sa poenima u rukama, mogli smo pametnije potrositi 300k, nista bolji od Jovica nije.
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Moja zelja je bila neki mali crni egoista umesto Mekela.. Nije on los igrac,ali prosto,ovde nam nedostaju poeni u rukama..Druga stvar je skok.. Mi smo odlaskom Bobija i Kaline izgubili negde oko 15 skokova po mecu,a posto nam 4 ne skacu uopste-kuku ocu,kuku majci..
Sa druge strane,bas smo neuigrani,skripi mnogo,glavni suter povredjen..

Slazem se i za to, ali mislim da ce se to korigovati i napredovati tokom sezone, spominje se dolazak igraca na 3/4, mislim da to uz uigravanje i gradjenje Sofoom nece biti problem na skoku, tj da se ispraviti ali mene brine napad..

Kapiram da cemo gurati na Sofoa 15 min i da cemo u najmanju ruku izvlaciti faulove, iako on lose sutira bacanja :D ali u onih 25 min nemam pojma kako ce nasa igra izgledati..
u spoljnoj liniji imamo tri defanzivca i atlete, lazica, dangubica i jovica uz gudurica koji ce 'odradjivati' minute pre svega jakom odbranom kao prosle Danga nzm ko bi mogao da nam donosi poene

tompson ce gurati svoje statse bez sumnje ali generalno kao tim mislim da necemo imati neku ofanzivu
Korisnikov avatar
By Gale
Sticajem okolnosti sam uspeo da odgledam 1/2 , ali kad se uzme da sam pio sa prijateljima, bilo je to dosta površno. Izgleda mi da će Sofo i Nastić još i da prave višak pod košem ( prvi guranjem, drugi rolanjem), ali izgleda da će sa korišćenjem tog viška da bude problem. Ova ekipa neće živeti od šuta, da kažem to tako :D
Zexxxonja, ko je predviđen za šutera tu?

Žao mi je što Gudurića nisam uspeo više da vidim. Nisam nezadovoljan što Danguba dobija loptu u ruke. Isto tako, Tejić i Nastić su mi interesantni.Nadam se da Tejić nije buzdovan, imam svoja očekivanja od njega.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Od Lazica, Gudurica, Dangubica i Jovica ne mozemo da ocekujemo previse poena i to je veliki problem. Od njih makar jedan treba da bude sa preko 10 poena u rukama, a njima je 5 poena prosek. S obzirom da je najstariji i da nece napredovati Lazic je visak. Njegove partije u odbrani bi pokrili Jovic i Dangubic.
Korisnikov avatar
By Zex88
Obiliću,opomena pred trajni ban! Pazi ti,najstariji i neće napredovati.. Raško u 30 gulio po švabiji,a u 35 školovao nba centre..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Moram priznati da sam razocaran Lazicem, ocekivao sam da bar na jednoj pripremnoj izdivlja sa 20+ poena, cak ni odbranu ne pegla vise kao prosle sezone.
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]