Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Danas u 17h utakmica sa Darussafakom, prenosi SportKlub3. Ako neko nadje kakav dobar link, neka okaci (mislio sam da ce balkansport prenositi kao i prosli put, medjutim ovaj put je samo za VIP clanove).

Darussafaka ima veoma zanimljiv tim po imenima, dosta je tu igraca koji su zadnjih godina igrali u Feneru, Efesu ili Galati. Unutrasnja liniju im cine Erden, Savas, Bjelica, Slaughter, Harangody. Nisu igraci po mom ukusu (osim Slaughtera), ali veoma respektabilno. Spolja su Gordon, Redding i meni jedan od najomrazenijih igraca, Preldzic.

Nama najvjerovatnije nece igrati Maik, Thompson, a sada se spominje i Dangubic. Idealna prilika da vidimo Gudurica protiv ozbiljnije ekipe.
Korisnikov avatar
By Zex88
Biće nam strašno skraćena rotacija spolja.. Pretpostavljam da će Jović i Gal igrati zajedno dosta minuta..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
By surda
Zex88 napisao:Biće nam strašno skraćena rotacija spolja.. Pretpostavljam da će Jović i Gal igrati zajedno dosta minuta..

Bice zanimljivo vidjeti kako ce napad djelovati s njima dvojicom zajedno na parketu. Obojici ce ici ispod bloka i ostavljati puno prostora za sut, a skupljati u reketu. No, isto tako, kontam da bi to trebala biti defanzivna poezija :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Kucajte sportklub3 online sigurno će biti nešto..

Korisnikov avatar
By Zex88
Ok za sad.. Lepo Mekel probija..Jovke a la Vilijams..:-) Za sad je skok rak rana(kao što se i dalo pretpostaviti). Sofo odneo Slotera..:-)

Korisnikov avatar
By Zex88
Nije mi.se svidela danas minutaža Dangubića i Gudurića..Previše slobode jednom,premalo drugom.. Reba mi deluje mnogo bolje,Luka i Teja,sunce ti.. Nastić odličan napred,pozadi ne zna da se kreće.. Pošto imamo puno problema,u globalu sam zadovoljan.. Jovke animal..:-) Vidi se da se Lazinjo oženio pre neki dan..Mekel mi se dopao kako povezuje..

Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma sve ce to da legne kako valja, imamo dobar tim i po meni peglamo i ovu sezonu kao proslu, drago mi je sto je Simanic dobio minute, ozbiljnu dubinu imamo pod kosem, Mekel mi se svidja.
Korisnikov avatar
By Zex88
  • 1
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]

Re: KK Crvena Zvezda 25/26