Teme vezane uz sve reprezentacije
Korisnikov avatar
By dovlimir
Heisenberg napisao:Sta je ovo Djordjevic opleo o svima i nekakvoj zaveri protiv Srbije?
zato što vjerovatno ima nešto. on to mnogo bolje zna, jer je svakodnevno u kontaktu sa svim relevantnim košarkaškim faktorima, umije da osjeti kada te neko potkrada, vuče na protivničku stranu, ko kome ne odgovara... jedino pitanje je da li je tajming pravi. u svakom slučaju ne treba ćutati, 2010-ta je dovoljna opomena.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Meni se ovo nista ne svidja, umesto da uzme na sebe krivicu poraza od vrlo lose Litvanije i neuspeh u dostizanju cilja koji je zacrtao pred prvenstvo, nas selektor pljuje po svima zivima. Imalo je i navlacenja sudija i slicno, ne kazem da nije, ali tako je bilo i u grupi ali nismo to osetili jer smo igrali mnogo bolje. Onakva igra u polufinalu je sramna pre svega, potcenili smo protivnika i tu nema price, nikaove pritiske medija ili slicno ne priznajem. Litvanija je odigrala nesto cvrscu odbranu i zatvorila reket sekirama i bananama i mi smo ko p...e prestali da idemo na prodor i sutnuli smo 27 trojki. Sami smo sebe pobedili u polufinalu, a u mecu za trece mezto smo se predali. Podrska momcima, ali vraca nam se onaj balkanaki mentalitet i to mi se nikako ne svidja.

Jednostavno su me razocarali svi do jednog i igraci i strucni stab!

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By gramada
Klupska kosarka je nam u velikom kanalu, kao i celo drustvo, ova repreentativna kosarka od 2009 navamo koliko toliko je neka svetla tacka, i umesto da se javno kaze koji su problemi, da se sve rascisti mi i dalje radimo podmetacine izmedju sebe, primer Bobi i ostale stvari, kad nemozemo sami da se sredimo ondak ostaje i stranci da nas dosvadjaju
Korisnikov avatar
By BogdanB
@SG

ocekivao sam da kazes da neces vise da ih gledas I da si za odlazak Saleta :D

Posto ste prethodnih dana pricali o Saletu I Kalinicu, on kaze sa nema nikakvih problema

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/Breza89/status/646615366140080128
Korisnikov avatar
By BogdanB
@zex

Sad ce da dodje @Em I da kaze, posto sam ja zensko imam osecaj da nije tako :lol:

Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:@zex

Sad ce da dodje @Em I da kaze, posto sam ja zensko imam osecaj da nije tako :lol:

Hahahah.. To,nemamo mi taj osecaj za filing.. :D
Korisnikov avatar
By Poska
Са свима здравима и у свом елементу, бићемо топ. Калинић ће морати да поради на бацањима, или на глави, што се тиче тог сегмента. Ротација Боби-Милутинов и мени се уопште не свиђа Ерцег. Мада опет не знам кога бих ставио на његово место. Богдан да се опорави, и биће то скроз друга прича. Сви су подбацили на крају, и тим и селектор. Да им Мута није сугерисао да шутирају више?!

Едит: Сетио сам се, Јокића!
Korisnikov avatar
By dovlimir
Poska napisao:Са свима здравима и у свом елементу, бићемо топ. Калинић ће морати да поради на бацањима, или на глави, што се тиче тог сегмента. Ротација Боби-Милутинов и мени се уопште не свиђа Ерцег. Мада опет не знам кога бих ставио на његово место. Богдан да се опорави, и биће то скроз друга прича. Сви су подбацили на крају, и тим и селектор. Да им Мута није сугерисао да шутирају више?!

Едит: Сетио сам се, Јокића!
ovaj Janković iz Mege je odličan skakač, jak kao bik, dobar finišer na i oko obruča, ali zato šut... užas.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 1165
KK Partizan 2025/26.

Od Pokua definitivno dižeš ruke? Ovo bi m[…]

Изунду и Ђуришић су ок потези..Чекамо даље планове[…]