Kao sto @Mikoni rece, a ja sam to vec pisao, na pripremama reprezentacije se moglo uociti da se Mitar napucao. To je jos uocljivije bilo na pripremnim utakmicama Zvezde (odgledao sam tri). Meni se cini da je malo izgubio na brzini, ali nadam se da je to bilo zbog povrede koju je imao.
Sto se tice konacnih 12, dosta ce zavisiti od moguceg pojacanja na poziciji tri. Simanic ce sigurno trenirati sa prvim timom i igrati za juniore, a vjerovatno ce se u ABA skidati kada Sofo bude odmarao. Mada, suska se da Radonja nije zadovoljan Tejicem, tj. njegovim odnosom prema treningu i igri (mada, to isto se pricalo i prosle godine za njega, kao i za Gudurica). Apic tesko da ce dobiti priliku i u 12.
E, sada, ako dodje trojka, postavlja se pitanje ko ce ispasti, Guduric ili Rebic?! Moje misljenje je da ce to biti Reba, koji bi u tome slucaju dobijao sansu ako Jovic bude imao problema sa povredama (sto nije nimalo nemoguce).
Poslije turnira u Zadru moce se reci nesto vise i o samoj igri. Proslogodisnji turnir u Turskoj na kome nismo imali nijednu pobjedu(ako se dobro sjecam) protiv vrhunskih protivnika nam je dao veliko samopouzdanje i zalet za ABA ligu. Nadam se da ce tako biti i ove godine.
Samo za @Zexa
Testiranje pred sezonu 2014/15.
Testiranje pred sezonu 2015/16.

Prins je sutercina,a to sto se njegovo ime nije naslo na guglu prilikom objavljivanja Knofijeve liste nije moja greska.