Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Kure
Jaycee Carroll napisao:Postoji li igrica Evroliga?Nesta kao NBA realno,dobra grafika i sve to?
Znam da su bili neki evrolika pečevi za 2k igre...Ali mislim da je to bilo njesra...

Evo ovde http://forums.nba-live.com/viewtopic.php?f=149&t=88661

Naravno i mi smo tu (mada su upali i neki što igraju EC):
- Anadolu Efes
- BC Khimki
- Besiktas JK
- Caja Laboral
- CSKA Moskow
- EA7 Emporio Armani
- FC Barcelona Regal
- Fenerbahce Ulker
- Galatasaray Medical Park
- Maccabi Electra
- Montepaschi Siena
- Olympiacos
- Panathinaikos
- Partizan Belgrade
- Real Madrid
- Unicaja Malaga
- Zalgiris Kaunas
Korisnikov avatar
By Gale
Kure, Yopenzi

Sad sam razgovarao sa drugarom. Kaže da ga "read me" upućuje na neki sajt, na kome bi morao da se registruje (plati! a to :naughty: ) da bi mu dali šifru za RAR. Tako je to otpalo.

Što se tiče crack-a na ovoj drugoj , kaže da je problem u tome što su crack i nešto što ne znam kako se piše ( na srpskom zvuči kao "Kiagen") u ovoj drugoj varijanti RAR -ovani, pa se tako opet vraća na šifru RAR-a i vrti u krug.

Kaže mi da vas dalje pitam : Da li možda znate gde bi mogli da nađemo tu igricu ( naprimer sajt koji vrvi od tih igrica) a da nije tako komplikovano instalirati je.

Zahvaljuje se obojici, kaže "Nije loš taj tvoj košarkaški forum...." :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jao informaticki nepismeni ljudi, JAO jebemu 21. vek!
Daj na pp naziv igrice (kompletan + naziv konkretne expanzije)
Korisnikov avatar
By Kure
ако упућује на неки сајт који се плаћа онда је фејк... Па пиратерија је бесплатна побогу...

[glow=red]Отаџбински ти пичиш НБА 2к13, ајд' пробај овај ЕЛ печ па пиши јел' ваља...[/glow]
Korisnikov avatar
By Joomla10
Kure napisao:ако упућује на неки сајт који се плаћа онда је фејк... Па пиратерија је бесплатна побогу...

[glow=red]Отаџбински ти пичиш НБА 2к13, ајд' пробај овај ЕЛ печ па пиши јел' ваља...[/glow]
Kure, jel imas patch koji valja za 2k13? Duka i ja smo se ubili, cini mi se da nijedan valjan jos uvek nismo nasli.
Ovaj sam skinuo, ali kod mene ne radi.
By Jaycee Carroll
@Kure

De pomozi mi oko instalacije ljubi te brat :*
Korisnikov avatar
By Kure
Nemam, ali ni ne igram NBA 2k13...pa ne mogu da probam. Mislio sam da Otadžbinski igra, pa da ga naložim da proba ovo...

Evo ovako:
Skineš peč odavde http://depositfiles.com/files/qrdn1hh9g , kad te pita za rar šifru kucaš nbatrky.com

Kad ti otvori rar uradiš ovo što piše:
"Backup the original files!
Setup : Copy all the saves from IFF to the game.Put all of the saves from the document Roster , to C:\Users\User Name\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K13\Saves. After , in game open Load\Save and select Euroleague 2K13. If you want you can install the scoreboard. But your settings must be High."

Dakle, kopiraš fajlove iz foldera IFF tamo gde ti je igra, i kad te pita da li hoćeš tim novim fajlovima da zameniš stare ti klikni Da ili copy and replace (valjda se tako zove).
Onda kopiraš sve iz foldera Roster u C:\Users\[glow=red]džejsara[/glow]\AppData\Roaming\2K Sports\NBA 2K13\Saves.
Tada uđeš u igru, ideš na Load\Save izabereš Euroleague 2k13 i klikneš load... Trebalo bi da ti se pojavi 17 evropskih timova, ali valjda su imena timova i dalje NBA...kažem ja krš, ne vredi se cimati...nije ovo lepo urađeno kao PES kada ubace sve, navijačke pesme koregrafiju, face, i sl...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Kure, nemoj linkove za skidanje da kacis javno, pliz! Salji im na pp da nas ne naguze sve kompletno :*
Korisnikov avatar
By Kure
Yopitsch-Kurz napisao:Kure, nemoj linkove za skidanje da kacis javno, pliz! Salji im na pp da nas ne naguze sve kompletno :*
Ček bre, to je peč koji su napravili fanboyevi igre, potpuno legalno... Nije nikakav, torent, kršenja autorskih prava i sl... Ajd' za svaki slučaj neću kačiti...
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]