Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
A ako Gudura bude igrao hoces da pojedes stampanu verziju svog posta? :)
By Grobi
Zex88 napisao:A ako Gudura bude igrao hoces da pojedes stampanu verziju svog posta? :)
ne,ako on igrao to ce biti druga prica.Sam Gudura je bolji igrac od svih "kamenjara"iz spoljne linije tipa Mekel,Jovic,Reba beba,Lazic,Tompson,Davidovac pa cak i ako dodje Desuan Tomas ekipa se po "kamenjarstvu" nece promeniti jer ce se i on uklopiti uz pomenute.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tompson kamenjar? :D Lazinjo kamenjar? Samo vi njih dvojicu ostavljate same. Ovo me podseca na onu Kuretovu teoriju da se Dzenkins brani tako sto mu se pusta sut.. :D

Btw,juce Gudura 5/5 za tri.
By Grobi
Zex88 napisao:Tompson kamenjar? :D Lazinjo kamenjar? Samo vi njih dvojicu ostavljate same. Ovo me podseca na onu Kuretovu teoriju da se Dzenkins brani tako sto mu se pusta sut.. :D

Btw,juce Gudura 5/5 za tri.
ne,njih dvojica su suteri tipa Dru Nikolas i Trajan Lengdon... :D ;)
Korisnikov avatar
By Zex88
I bolji..Videćeš kad počnu da prangijaju..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By skeske
Grobiju ce najteze pasti kad se uvjeri da je Lazic bolji suter od svih igraca Partizana zajedno :D . I meni bi bilo bolno da se razumijemo :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Nadam se da ne dovodimo Zorana Ercega. Nema sumnje da bi nam od bio pojacanje, ali za mene je vazna i buducnost kluba tako da je dovodjenje Ercega trenutno dobar, a u buducnosti los potez. Mitrovica treba gurati da bi ga prodali na kraju sezone, a Tejic mora da dobije minute ili nece nista biti od njega. Erceg neka zabode dobar ugovor, pa na kraju sezone u Zvezdu, a pre toga da uzmemo lovu za Mitrovica. To bi bilo najbolje za sve.
Treba se preusmeriti na trazenje krila. Tomas bi bio dobra opcija.
Korisnikov avatar
By Zex88
Čestitke igračini,ljudini,kralju!!!

Korisnikov avatar
By Lika
MILOS OBILIC napisao:Nadam se da ne dovodimo Zorana Ercega. Nema sumnje da bi nam od bio pojacanje, ali za mene je vazna i buducnost kluba tako da je dovodjenje Ercega trenutno dobar, a u buducnosti los potez. Mitrovica treba gurati da bi ga prodali na kraju sezone, a Tejic mora da dobije minute ili nece nista biti od njega. Erceg neka zabode dobar ugovor, pa na kraju sezone u Zvezdu, a pre toga da uzmemo lovu za Mitrovica. To bi bilo najbolje za sve.
Treba se preusmeriti na trazenje krila. Tomas bi bio dobra opcija.
Tori ili Marko Tomas?
Korisnikov avatar
By The Answer
Zex88 napisao:Čestitke igračini,ljudini,kralju!!!

Na cemu?

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 329
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]