Drugari ja sam jos juce pre utakmice najavljivao da Spanci vrlo lako mogu ovo da dobiju...
Mozda ce da zvuci suludo,ali ako mene pitate mi veceras igramo za zlato.Mi ako veceras dobijemo,Spance cemo da dobijemo u finalu.
Veceras ima dva puta,prvi je da ih uzmemo od pocetka I da ih dobijemo bez nekog narucitog stresa,drugi da bude tesko,tesno da se mucimo I mi I oni I da bude manje vise ne izvesna zavrsnica u kojoj moze da dobije svako,jedino nije izvesno da ce da nas Litvanci oduvaju.
I Spanci I Litvanci nece ponoviti partije kao iz polufinala I cetvrt finala.Mi smo realno imali mnogo laksi posao da dodjemo dovde,mislim na eliminacionu fazu,manje smo se trosili I fizicki I mentalno.Litvanci su imali triler sa Italijanima,Spanci sa Francuzima,Litvanci su na produzetak dobili divlju ekipu Italije,Spnaci na produzetak Francuze koji su neorganizovani koliko I italijani,i od frnacuza sam video samo strasno dobre fizikalije sto je I opste poznato.
Dakle,nasa dva protivnika su odigrala vrlo verovatno svoje najbolje meceve na prvenstvu,mi verovatno jos nismo,Spanci su sigurno igrali preko svog maximum I nece sigurno ponovo odigrati na topm nivou,Litvanci su se ispraznili,nama nece prodavati st su Italijanima bez obzira na to sto su stvarno dobri,oni nemaju to nesto u ekipi,nemaju kompaktnost,nemaju mir,nemaju klupu.Imamo mnogo prednosti u odnosu na njih ali mora da igra jos neko sem Bjelice I Tea,ako se to desi a hoce nece biti problema.
Spanci su generacija na zalasku,sinoc su dotakli zvezde,i pored toga sto su Frnacuzi potpuno bili razbijeni cello prvenstvo jedva su dobili,Gasol je igrao sam,skripalo im je na sve strane,nisu vise sigurni u sebe,ovo ce da im podigne samopuzdanje ali suvise su potroseni za finale,ako nas sacekaju u nedelju ne brinem ni malo...
Znam tesko je dobiti Spance dva puta u dvadeset dana,ma tesko je dobiti njih bilo kad,kad smo mogli prvi put mozemo i drugi,jer oni su sinoc dosegli svoj maximum I to nije Bog zna sta,verujem da mozemo da ih tucemo cak I kad su na maximum s tim da smo I mi.
Mi definitivno veceras igramo za zlato I ja vise strepim od Litvanije nego od Spanije,ne samo jer su Litvanci manje predvidivi nego zato sto je to stvarno borba za zlato za nas.Ako mi dobijemo uzecemo zlato ako dobiju Litvanci Spanci ce da osvoje EP,tako stoje stvari.Nemam vremena da sad kosarkaski analiziram aspekte ovoga sto pisem ali verujte mi na rec

Kome juce izgleda blizu,sutra daleko je.