Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Košarkaši Crvene zvezde Telekom pobedom su otvorili seriju kontrolnih utakmica u sklopu priprema za predstojeću sezonu. U prvom kontrolnom meču izabranici trenera Dejana Radonjića savladali su rumunskog prvoligaša ekipu U-Banka iz Kluža rezultatom 67:65.

Najefikasniji u trijumfu crveno belih bili Branko Lazić i Sofoklis Skorcaniti sa po 11 poena, dok je dvocifren košgeterski učinak još imao i Nikola Rebić, 10 poena. Stefan Jović i Boriša Simanić su ubacili po 9, kapiten Luka Mitrović je postigao 7, a Nastić i Davdovac nanizali su po pet poena. U listu strelaca nisu se upisali Tompson, Lazarević i Radanov.

Drugu prijateljsku utakmicu u novoj sezoni crveno-beli igraju u ponedeljak, 7. septembra protiv Temišvara u Rumuniji, a već za narednio vikend zakazan je turnir u Kraljevu gde će osim Crvene zvezde Telekom igrati i ekipe Mega Leksa, turskog Trabzona i grčkog PAOK-a.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :D

Borisa.. :clap:

Guduric gde je?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zex88 napisao:Chipa noastră de seniori a cedat la limită în cel de-al doilea joc amical disputat în Serbia, cu Steaua Roșie, scor 65-67 (15-18, 19-13, 14-12, 17-24).

Inițial, meciul era programat să aibă loc cu începere de la ora 17 (ora locală) și într-o altă sală, însă gazdele au operat cu o seară înainte modificarea atât a orei de disputare, cât și a locației, noua sală fiind cea din Zeleznik.

Acesta a fost meciul de debut al pivotului Sofoklis Schortsanitis, uriașul grec fiind unul dintre transferurile răsunătoare ale sârbilor din această vară.

MARCATORI

U-Banca Transilvania: Dykes 14, Zigeranovic 11, Hargrove 9, Jawara 8, Adamovic 7, Torok 5, Baciu 4, Kalnichenko 4, Jucan 3. A mai jucat: Kuti, Tudor Gheorghe.
Pentru Steaua Roșie, principalii marcatori au fost Shortsanitis 11, Lazic 11, Rebic 10, Jovic 9, Davidovac 5.

U-Banca Transilvania își va încheia periplul sârbesc cu un ultim joc amical cu FMP Belgrad, ce va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 12.

Cisto zezanja radi, sta bih rekao da mogu da skapiram :D

Chipa noastră de seniori (prva ekipa seniora) a cedat la limită (upravo je zavrsila) în cel de-al doilea (u neizvesnoj zavrsnici) joc amical disputat în Serbia (prijateljski mec u Srbiji), cu Steaua Roșie, scor 65-67 (protiv Crvene Zvezde rezultatom 65-67.

Inițial, meciul era programat să aibă loc cu începere de la ora 17 ) (ora locală) (Pocetak meca bio je planiran za 17 casova po lokalnom vremenu) și într-o altă sală, însă gazdele au operat cu o seară înainte modificarea atât a orei de disputare (ali ulazak u salu, zbog jebem li ga cega, bio je odlozen za sat vremena), cât și a locației, noua sală fiind cea din Zeleznik (lokacija je bila nova sala u Zelezniku).

U-Banca Transilvania își va încheia periplul sârbesc cu un ultim joc amical cu FMP Belgrad, ce va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 12. U Banka Transilvanija ce (nerazumljiv deo) odigrati jos jedan prijateljski mec sa FMP Beogradom, sa pocetkom u subotu (?) u 12 casova.

Ako neko kojim slucajem zna rumunski nek mi kaze koliko sam se obrukao :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Košarkaši Crvene zvezde Telekom zabeležili su i drugu pobedu u sklopu priprema za novu sezonu. Posle trijumfa nad rumunskim prvoligašem ekipom U-Banka (67:65), izabranici trenera Dejana Radonjića su ovog puta kao gosti savladali Temišvar sa 71:58 (20:14, 20:12, 18:20, 13:12) .

Strelci za crveno-bele u ovom meču bili su: Rebić 12, Dangubić 7, Gudurić 2, Jović 11, Lazić 4, Skorcanitis 3, Apić 4, Tejić 3 (7 skokova), Nastić 12 (11 skokova), Simanić 7, Tompson 6, Davidovac, Radanov.

Meč u dvorani u Temišvaru pratilo je hiljadu gledalaca.
Korisnikov avatar
By Zex88
Evo vam i snimak,23-22 je trenutno.

http://www.tv-sport-hd.com/lsh1.html

Poeni NAstica

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=6ubnClrD7Cg[/bbvideo]

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=mslguRR7JOw[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja nisam bio za njegov izbor jer mislim da nam treba drugačiji plej,nisam govorio da je on smeće..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Evo link za one koji nisu gledali. Ja nisam stigao ranije, sada cu.

https://www.youtube.com/watch?v=wgyvkKyu3gA

Bursac (mogli ste ga gledati na nedavnom U20 prvenstvu) potpisao cetvorogodisnji ugovor sa Zvezdom. Igrace za FMP ove sezone.
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige