- Sre Sep 02, 2015 4:33 pm
Kad smo igrali sa Slovencima ne mogu da nadjem, jel mozes da okacis statistiku ili neki izvestaj ako ima ?
miki napisao:Ove dve utakmice su se igrale odma posle zavrsetka RTC u Kragujevcu, dakle ova ekipa je selektirana od 36 igraca 2000. koji su dobili poziv za RTC.Vladimir Rajacic je takodje dobio poziv, ali se iz nekog razloga nije pojavio (cini mi se da se on jedini nije pojavio od 36 igraca).Luka Cerovina ima prebivalište u Zvečanu na Kosovu i ima problem pasoša, kao i svi Srbi sa Kosova. Za put u Sloveniju morao bi ići u Prištinu za vizu.
1.Milenko Frganja (Varda Visegrad),Nikola Trifunovic (USA),Aleksandar Davitkov (Partizan)
2.Vladimir Simandic (Partizan),Lazar Trunic(Zarkovo) (sin Nenada Trunica)
3.Uros Isailovic(Partizan),Bogdan Trifunovic (Konstantin)
4.Filip Matic (Torlak),Stefan Spasojevic(Celinac RS)
5.Nikola Curcic(C.Zvezda),Aleksa Ilic (Zarkovo),Marko Malesevic(Sloga)
Ovaj sastav je daleko od najjaceg, i pored toga sto su se birali igraci samo koji su bili na RTC (dakle tu nisu bili Rajacic,Dalibor Ilic,Pecarski,Koprivica,Nedeljkovic,Veljko Radakovic,Marjanac zato sto su bili na spiskovima reprezentacija).
Poveli su se neki momci koji ne igraju u Srbiji kako bi se odmah kaparisali (Frganja,Trifunovic,Spasojevic) i to je razumljivo, ali bilo je jos kvalitetnijih momaka od ovih koji su se nasli u sastavu.
Prvo sto mi je nerazumljivo zasto nije poveden levoruki bek iz Poleta, Luka Cerovina, koji je bio proglasen za MVP zavrsnog turnira prvenstva Srbije, a vodili su se Simandic koji jedva da i iga u Partizanu i Trunic koji je igrao drugu ligu Beograda u Zarkovu.
Nije poveden ni Mihajlo Stojanov iz Spartaka koji je mozda trenutno i najbolji plej u ovoj generaciji, a vodili su Davitkova iz Partizana.
Tu su mogli da se nadju i Jovan Sisovic iz Sports Worlda,Tarik Harjdurovic (Stari Ras Novi Pazar),Andrija Mitrovic iz Konstantina i Vojin Ilic (BN Plus RS).Zanimljivo da se Altin Islamovic iz Poleta nije ni nasao na spisku za RTC,a izuzetno je zanimljiv igrac.
Sto se tice ovih koji su igrali ove dve prijateljske utakmice sa Slovencima, najzanimljiviji je Nikola Curcic iz Zvezde.Ima oko 196-7cm,odlicno telo i dobro ga koristi,po meni mu je prirodnija pozicija cetri,mislim da nije akcelerant ali ne verujem da ce jos puno rasti, skolovan igrac, ima solidan sut,fizikalije su mu ok, recimo kad bi ga poredili sa Nedeljkovicem posto su ista pozicija, definitivno bi dao prednost Nedeljkovicu.Cak su imali i medjusoban duel u cetvrtfinalu prvenstva Srbije, Curcic mec zavrsio sa 22 poena 9 skokova 1 blokadom, a Nedeljkovic sa 24 poena 6 skokova 6 blokada.
baki napisao:miki napisao:Ove dve utakmice su se igrale odma posle zavrsetka RTC u Kragujevcu, dakle ova ekipa je selektirana od 36 igraca 2000. koji su dobili poziv za RTC.Vladimir Rajacic je takodje dobio poziv, ali se iz nekog razloga nije pojavio (cini mi se da se on jedini nije pojavio od 36 igraca).Luka Cerovina ima prebivalište u Zvečanu na Kosovu i ima problem pasoša, kao i svi Srbi sa Kosova. Za put u Sloveniju morao bi ići u Prištinu za vizu.
1.Milenko Frganja (Varda Visegrad),Nikola Trifunovic (USA),Aleksandar Davitkov (Partizan)
2.Vladimir Simandic (Partizan),Lazar Trunic(Zarkovo) (sin Nenada Trunica)
3.Uros Isailovic(Partizan),Bogdan Trifunovic (Konstantin)
4.Filip Matic (Torlak),Stefan Spasojevic(Celinac RS)
5.Nikola Curcic(C.Zvezda),Aleksa Ilic (Zarkovo),Marko Malesevic(Sloga)
Ovaj sastav je daleko od najjaceg, i pored toga sto su se birali igraci samo koji su bili na RTC (dakle tu nisu bili Rajacic,Dalibor Ilic,Pecarski,Koprivica,Nedeljkovic,Veljko Radakovic,Marjanac zato sto su bili na spiskovima reprezentacija).
Poveli su se neki momci koji ne igraju u Srbiji kako bi se odmah kaparisali (Frganja,Trifunovic,Spasojevic) i to je razumljivo, ali bilo je jos kvalitetnijih momaka od ovih koji su se nasli u sastavu.
Prvo sto mi je nerazumljivo zasto nije poveden levoruki bek iz Poleta, Luka Cerovina, koji je bio proglasen za MVP zavrsnog turnira prvenstva Srbije, a vodili su se Simandic koji jedva da i iga u Partizanu i Trunic koji je igrao drugu ligu Beograda u Zarkovu.
Nije poveden ni Mihajlo Stojanov iz Spartaka koji je mozda trenutno i najbolji plej u ovoj generaciji, a vodili su Davitkova iz Partizana.
Tu su mogli da se nadju i Jovan Sisovic iz Sports Worlda,Tarik Harjdurovic (Stari Ras Novi Pazar),Andrija Mitrovic iz Konstantina i Vojin Ilic (BN Plus RS).Zanimljivo da se Altin Islamovic iz Poleta nije ni nasao na spisku za RTC,a izuzetno je zanimljiv igrac.
Sto se tice ovih koji su igrali ove dve prijateljske utakmice sa Slovencima, najzanimljiviji je Nikola Curcic iz Zvezde.Ima oko 196-7cm,odlicno telo i dobro ga koristi,po meni mu je prirodnija pozicija cetri,mislim da nije akcelerant ali ne verujem da ce jos puno rasti, skolovan igrac, ima solidan sut,fizikalije su mu ok, recimo kad bi ga poredili sa Nedeljkovicem posto su ista pozicija, definitivno bi dao prednost Nedeljkovicu.Cak su imali i medjusoban duel u cetvrtfinalu prvenstva Srbije, Curcic mec zavrsio sa 22 poena 9 skokova 1 blokadom, a Nedeljkovic sa 24 poena 6 skokova 6 blokada.
Da librealno misliš da su Ćurčić i Nedeljković ista pozicija i da su uopšte za poređenje?
oksanat napisao:Za MikiDa, u 2000. i 2001. imamo bas dosta perspektivnih visokih igraca.Jako je tesko naci tacnu visinu igraca u ovom uzrastu 205cm+ su:
Redovno citam tvoje postove I vidim da odlicno poznajes mlade igrace.S obzirom da od godista 1996.do 1999. nemamo kvalitetnih centara interesuje me da li u generacijama 2000. i 2001.godiste ima igraca visokih 205sm i visih.Molio bih te da navedes njihova prezimena,godiste,visinu i ime kluba za koji igraju.Za koje od njih smatras da su najperspektivniji.Pozdrav.
Luki je drugosrbijansko govno !
Bojdo napisao:Koliko je Tanaskovic 2001 , iz Partizan, po tvom misljenju visok?Rekao bi oko 201-203 cm