Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Bojdo
miki napisao:
Bojdo napisao:Miki, hvala.

Zanima me ko je broj 10 u Mladost, ovdje na ovo klipu:

https://www.youtube.com/watch?v=oq77bgoe6LA
Lazar Stefanovic 2002. (170cm) takodje jako zanimljiv igrac.
Na tim utakmicama ces sigurno primetiti i br.11 Srdjan Popovic koji je 2003. godiste ekstra talenat.Tu je i jos jedan klinac cak 2004. godiste br.5 Ilija Milijasevic koji je takodje ogroman talenat.
Mladost iz Zemuna je konacno pocela da radi sa mladjim kategorijama kako treba i to zahvaljujuci odlicnom treneru Vedranu Popovicu, njihova generacija 03/04 je ubedljivo najjaca u Beogradu,mozda i sire, pre svega zbog ova dva talenta koje sam naveo.

Znam za Iliju , gledao sam neke njegove klipove i zaprepastio se , ono je baš nesto vanserijski , čisti talenat!
Vidim odlično se snalazi sa 2002 godistem, nevjerovatno je dječko lucidan i hitar.

Primjetio sam Srdjana , i allstar ga je ovdje opservirao , gledam neke njegove urakmice , i često je najbolji na terenu, pa se usudim tvrditi da i kao godinu dana mladji spada medjun najboljie sa generacijom 2002.
Korisnikov avatar
By miki
Bojdo napisao:
miki napisao:
Bojdo napisao:Miki, hvala.

Zanima me ko je broj 10 u Mladost, ovdje na ovo klipu:

https://www.youtube.com/watch?v=oq77bgoe6LA
Lazar Stefanovic 2002. (170cm) takodje jako zanimljiv igrac.
Na tim utakmicama ces sigurno primetiti i br.11 Srdjan Popovic koji je 2003. godiste ekstra talenat.Tu je i jos jedan klinac cak 2004. godiste br.5 Ilija Milijasevic koji je takodje ogroman talenat.
Mladost iz Zemuna je konacno pocela da radi sa mladjim kategorijama kako treba i to zahvaljujuci odlicnom treneru Vedranu Popovicu, njihova generacija 03/04 je ubedljivo najjaca u Beogradu,mozda i sire, pre svega zbog ova dva talenta koje sam naveo.

Znam za Iliju , gledao sam neke njegove klipove i zaprepastio se , ono je baš nesto vanserijski , čisti talenat!
Vidim odlično se snalazi sa 2002 godistem, nevjerovatno je dječko lucidan i hitar.

Primjetio sam Srdjana , i allstar ga je ovdje opservirao , gledam neke njegove urakmice , i često je najbolji na terenu, pa se usudim tvrditi da i kao godinu dana mladji spada medjun najboljie sa generacijom 2002.
Apsolutno.Fizicki je daleko ispred svoje generacije, cak je i u 2002. retko ko spolja mogao fizicki da mu parira,a i tehnicki je izuzetno potkovan, prava masina.Jedino moze glava da mu bude problem i takodje ono sto mene brine je koliko ce se jos razvijati, decko deluje ko da je 2000.-2001. ,vec je u poodmaklom pubertetu (pozamasne dlake na nogama,brkovi zreli za brijanje itd.).Videcemo kako ce se dalje razvijati, ali trenutno je najperspektivniji igrac u Srbiji u 2003. godistu u to sam siguran.
By Bojdo
Znam da je rano bilo sta prognozirati, ali ovakvo baratanje sa loptom u ovim godinama je ravno ČUDU ( znam da je ovaj izraz klišej koji se koristi za svakog veceg talenta, ali ja ga izgovaram u kontestu ovog klinca u punoj snazi i značenju).
Čist suvi kosarkaski talenat. Vidjecemo kako ce teci razvoj.

https://www.youtube.com/watch?v=YXi8kFiW87U
By DVS15
Od svih ovih odlazaka dece u inostranstvo najmanje su mi jasni odlasci u ove italijanske školice košarke,ako već nije prošao u Stela Azuru bolje da se vratio u Srbiju.Ali verovatno nisu samo košarkaški razlozi u pitanju.

Inače Srbiju napušta i Nikola Rakićević,iz CZ na univerzitet države NY iz Bafala.Šteta još jedan talentovan igrač koji odlazi a da ni jednu seniorsku utakmicu nije odigrao u našoj zemlji.
By Bojdo
Može li malo vise karakteristika o Nikoli Curcicu , ako ga je neko gledao, na tim utakmicama sa U15 Slovencima, statistički se izdvojio, kao i Filip Matić
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]