- Čet Avg 27, 2015 2:30 am
Znam za Iliju , gledao sam neke njegove klipove i zaprepastio se , ono je baš nesto vanserijski , čisti talenat!
Vidim odlično se snalazi sa 2002 godistem, nevjerovatno je dječko lucidan i hitar.
Primjetio sam Srdjana , i allstar ga je ovdje opservirao , gledam neke njegove urakmice , i često je najbolji na terenu, pa se usudim tvrditi da i kao godinu dana mladji spada medjun najboljie sa generacijom 2002.
miki napisao:Bojdo napisao:Miki, hvala.Lazar Stefanovic 2002. (170cm) takodje jako zanimljiv igrac.
Zanima me ko je broj 10 u Mladost, ovdje na ovo klipu:
https://www.youtube.com/watch?v=oq77bgoe6LA
Na tim utakmicama ces sigurno primetiti i br.11 Srdjan Popovic koji je 2003. godiste ekstra talenat.Tu je i jos jedan klinac cak 2004. godiste br.5 Ilija Milijasevic koji je takodje ogroman talenat.
Mladost iz Zemuna je konacno pocela da radi sa mladjim kategorijama kako treba i to zahvaljujuci odlicnom treneru Vedranu Popovicu, njihova generacija 03/04 je ubedljivo najjaca u Beogradu,mozda i sire, pre svega zbog ova dva talenta koje sam naveo.
Znam za Iliju , gledao sam neke njegove klipove i zaprepastio se , ono je baš nesto vanserijski , čisti talenat!
Vidim odlično se snalazi sa 2002 godistem, nevjerovatno je dječko lucidan i hitar.
Primjetio sam Srdjana , i allstar ga je ovdje opservirao , gledam neke njegove urakmice , i često je najbolji na terenu, pa se usudim tvrditi da i kao godinu dana mladji spada medjun najboljie sa generacijom 2002.
Luki je drugosrbijansko govno !