Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Simanic, Davidovac i Apic su prezivili prvu sjecu. Naravno ne mislim na raskid ugovora nego na vracanje u FMP. Bice zanimljivo da li ce ih se zadrzati u 15.
By Moneymaker
dovlimir napisao:propašću Partizana, slijedi i pad srpske reprezentacije. Zvezda kupuje i gomila strance, sve radi instant rezultata. Partizan je sinonim za srpsku košarku i da je države, znala bi da vodi računa o tome.
Vrlo maliciozna konstatacija..
Partizan je gigant i najveći klub na Balkanu tu nema spora,uopšte ne likujem zbog onoga što mu se dešava i vjerujem da neće doživjeti sudbinu Zvezde jer ima toliko legendi koje je stvorio a ni državi se ne isplati da to dozvoli zbog armije navijača koja ga prati..
Pošto je tvoj komentar bio u tonu u kojem sam ti napisao da ti odgovorim isto tako..Ovu reprezentaciju drže igrači koji su ponikli u FMP-u,pa i Hemofarmu ako hoćeš..jedini igrač iz KKP u posljednji 15 godina koji je davao doprinos reprezentaciji,bio njen jedan od najbitnijih šrafova je Nenad Krstić..Osim njega Bogdan Bogdanović je na najboljem putu da to postane..I niko više..
Premalo za jednog giganta kakav je KKP..
A prodefilovalo je kroz KKP mnooogo stranaca tako da ne vidim poentu spočitavanja toga Zvezdi..U posljednje 2 godine uradila je dosta za reprezentaciju..Rehabilitovala Marijanovića i usadila mu samopouzdanje,isti slučaj sa Kalinićem,istrpila Mitrovića i Tejića i pogotovu od Tejića očekujem da napravi boom..Ako samo Gudurić ove sezone postane ravnopravan član rotacije što se mene tiče sa aspekta reprezentacije mogu još 3 stranca da dovedu
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ne vezano za ovu raspravu. Svaki mi se puta podigne kosa na glavi kad pročitam da se reprezetnacija gleda kroz prizmu klubova.
Tačno je za šamara kad to neko pokrene.
Jedna je reprezetnacija, jednu zemlju, SRBIJU predstavlja, za reprezentaciju igraju najbolji srpski košarkaši, ne bitno odakle su, kakvog klupskog, političkog, polnog opredjeljenja.
Korisnikov avatar
By dovlimir
ULTRA KOŠARKA napisao:Ne vezano za ovu raspravu. Svaki mi se puta podigne kosa na glavi kad pročitam da se reprezetnacija gleda kroz prizmu klubova.
Tačno je za šamara kad to neko pokrene.
Jedna je reprezetnacija, jednu zemlju, SRBIJU predstavlja, za reprezentaciju igraju najbolji srpski košarkaši, ne bitno odakle su, kakvog klupskog, političkog, polnog opredjeljenja.
nemoj tako.
Korisnikov avatar
By MileBL
skeske napisao:Simanic, Davidovac i Apic su prezivili prvu sjecu. Naravno ne mislim na raskid ugovora nego na vracanje u FMP. Bice zanimljivo da li ce ih se zadrzati u 15.
Previse je 15 igraca u prvom timu.
Bolje za igrace da igraju u FMP-u nego da samo treniraju sa prvim timom kad vec ne mogu igrati na dvojnu registraciju.
Prosle sezone uz prvi tim su bili Cvorovic i Kaplanovic, pa sada vise nisu u klubu
Na pragu prvog tima ove sezone ce biti vjerovatno Rebic i Davidovac, to bi bilo nekako najlogicnije kao 12 i 13 igraci (po potrebi jedan od njih da bude u timu)
Ako bi imali jos dva igraca(14 i 15) oni tesko da bi ikako imali sansu da zaigraju.
Korisnikov avatar
By dovlimir
ULTRA KOŠARKA napisao:Nisam mislio na tebe, protiv pravila je foruma takvo pisanje, pisao sam generalno, u virtuelnom i stvarnom svijetu.
izvinjavam se :)
Korisnikov avatar
By djokonda
Ja lično ne bih dovodio još jednog stranca ili bih bar sačekao novembar. Ovaj sastav, mislim da je dovoljan za ABA ligu i da se ponovo izbori plasman u EL. Zvezda je ove godine u idealnoj prilici da razigra bar 2 mlađa igrača što dugoročno ekipi stvara uštedu jer ne mora da dovodi strance na tim pozicijama, koji su skuplji. Primera radi, ukoliko Zvezda ove godine razigra npr. Gudurića eliminisaće potrebu za dovođenjem startne dvojke bar za dve naredne sezone što je, ušteda od bar 100.000-150.000 evra po godini (a ukoliko Guduruć eksplodira može i da donese zaradu). Isto tako je i sa Tejićem, možda i sa Rebićem kao rezervnim plejom (jbg, mene Jović ničim nije ubedio da može da igra pleja u EL...eventualno da prevede loptu i to je to, ali što se organizatorskih sposobnosti tiče...meni on nije ispred Rebića. Čak je Rebić doktor za Jovića kada je dribling i kontrola lopte u pitanju...o šutu da ne govorim). Davidovcu ne vidim mesto u 12 ove godine, bar ne u EL, ali bi trebao da radi sa prvim timom...po mom mišljenju on je zamena za Mitrovića za sledeću sezonu. Ovo je godina u kojoj Zvezda stvarno nema potrebu da se rasipa sa parama...mnogo je pametnije ove godine uložiti minute u mlađe igrače i možda žrtvovati rezultat u EL...prosto, Zvezda nema pritisak rezultata ove godine, osim onoga koji možda nameće sama sebi.
Korisnikov avatar
By skeske
I ja sam za slican scenario. Ako ne daj Boze dodje do povrede onda gurnuti Simanica ili Apica i stisnuti se. Na bekovskim pozicijama razigrati Gudurica i Rebica i veliku stvar smo uradili.
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige