Stare teme
Korisnikov avatar
By mudric85
@Mutinjo

Ja pokusavam da objasnim da ne moze da se gleda ko koga menja u odnosu na proslu godinu, jer se situacija potpuno promenila.

Prvo, nasa startna trojka Kalinic je prosle godine od svojih 25min trosio 10 na 4ci.

Drugo nasa rezerna trojka sa proslogodisnjih 10-15min prelazi na 20-25min. Tako da nam se rotacija potpuno menja.

Elem to znaci da ce Tomson i Dangubic da u potpunsoti zatvore poziciju trojke, cak ce Dangubic imati bar jos 5min na 2ci. I tu nema mesta za 3 igraca i za njihove minute. Sedmi igrac u spoljnoj rotaciji kada se igra 7+5 nema minuta, nemoj da se lazemo. To je ove godine idealna pozicija za Davidovca.

Ovako bi bilo da se ja pitam (srecom ne pitam se nista)

Mekel Jovic
Dangubic Lazic Guduric
Tomson Davidovac

Pogotovo sto bukvalno svi bekovi i krila mogu da pokrivaju i drugu poziciju.

U svakom drugom konceptu, gde ostaje Blazic ili jos manje ako dolazi neki extra igrac, Guduric nece videtu minute ove godine. Nemojte da se lazemo.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Sto se mene tice-banja.

Samo, ciganija koliko se razmazila, ako se ne dovede jos neko extra pojacanje ima da digne ustanak, da se ne lazemo :)

@Answer, gnusna laz :)
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja bih uzeo i onog Akojona..:-P

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Jos sto bi ja voleo Jakinu sezonu iz snova i Gudurin proboj u svet odraslih... al' jbg.

Jaka sad najefikasniji protiv Litvanije valjda, 12p, 6 sk, kaze Zdovc da kida odbranu ali da i dalje ima blokadu u napadu... a kako je trpao Kantu u onim crvenim patikama... eh

Istina je i to znaju svi, nekada ste bili cigani, sa mnom i Zexom u Areni pesme pevali... :D

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MileBL
Sta mislite o razvoju igraca tokom sezone, moze li se od Dangubica napraviti igrac koji ce da kazem igrati blize kosu, sa vise kontakta sa protivnickim igracima, da ide na skok, on ima visinu i skocnost, fali mu masa i drskost za tako nesto?
Takodje me zanima moze li se od Gudurica napraviti nesto kao sto je Vujosevic uradio sa Bogdanovicem u Partizanu, znaci dati mu loptu u ruke, da postane sto raznovrsniji napadac?
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahaha,ali iskusno nije došao kad su pale grupne fotke..:-)Šalu na stranu(Akojon) voleo bih ja da se Jakavi vrati u život,ali on otkad mu je zabranjen alkohol :-)ne zna gde je levo.. On je jurcao kao lud,krao lopte,ma bre bio Jusa Bolt..I onda posle krk kreće potop..Šta mu je,nemam pojma..

Korisnikov avatar
By Zex88
Još dva imena manje.. Dobrić i Miladinović poslati u Fmp..

Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Meni ovo sve dobro izgleda. Dobro neko reče, polako s tim Mekelom, ko zna šta je Radonja zamislio. A ako sad, posle prošle sezone, nemamo povjerenja u Radonjića, onda smo stvarno vrhunski "nemači pojma".

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By dovlimir
propašću Partizana, slijedi i pad srpske reprezentacije. Zvezda kupuje i gomila strance, sve radi instant rezultata. Partizan je sinonim za srpsku košarku i da je države, znala bi da vodi računa o tome.
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige