Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Koja smo mi komedija, dovedemo pleja kamenjara i sad kao trazimo sutera, pa zar nije pametnije bilo uloziti malo vise novca u pleja pa imati sve sto nam je potrebno u jednom igracu a pored njega ostane prostor za nekog mladog igraca
Korisnikov avatar
By Pink Panther
MileBL napisao:Koja smo mi komedija, dovedemo pleja kamenjara i sad kao trazimo sutera, pa zar nije pametnije bilo uloziti malo vise novca u pleja pa imati sve sto nam je potrebno u jednom igracu a pored njega ostane prostor za nekog mladog igraca
Normalno da ste komedija,komentirate dovođenje igrača,koji ima ozbiljno euroligasko i čak nba iskustvo,i proglasavate ga za promašaj,bez da itko od vas zna kakav je profil igrača tražio radnonjic i kako je zamislio da mu tim igra i izgleda,a sve u kontekstu ostalih pojačanja koja su zasad odlična.

Bar je radnonjic zvezdasima dokazao da je odličan trener i da zna što radi, pričekajte utakmice pa onda pričajte sta vam fali. Mekel je ozbiljan i jako dobar igrač.tko to ospori nema pojma o košarci. Ja ga isto možda nebi doveo, ali pričekat utakmice pa onda vidjeti jel radonjic dobro to zamislio ili nije.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
U vidu kosarkaskog zaljubljenika, mislim da bi vam s jos jednim strancem to bilo previse stranaca u timu. Ovako mi se svidjaju dovodjenja i rad uprave i Radonjica u predsezoni. Bice to zanimljiva ekipa i navijacu za vas u EL bez dileme, pre svega jer mi se svidja tim.

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Zex88
Cek,ko je njega nazvao promasajem? Naprosto vecina misli da nam je potreban plej druagicijih karakteristika,a bilo je i kvalitetnijih na trzistu.. Ne sumnjamo mi u Radonjica(bar ja),vec mislim da bi sa drugim plejom imali veci domet(i kao sto kaze Mile ,mogli da razigravamo nekog mladjeg-Guduric). Valjda imamo pravo da raspravljamo da li je nesto dobro i da li nam se nesto svidja? Valjda tome i forum sluzi?
Uostalom ti napisa ovo:Ja ga isto možda nebi doveo.

Za sada izgelda ovako:

Mekel,Jovic, Rebic,Radanov
Blazic,Lazic,Guduric Djukanovic,Lazarevic,Dobric
Dangubic,Tompson Cvorovic(hoce li on ikad zaigrati?),Davidovac
Mitrovic,Tejic, Kaplanovic,Simanic
Sofo,Cirbes,Nastic, Apic,Miladinovic
Korisnikov avatar
By Pink Panther
Okej, sorry, stekao sam dojam da je većina nezadovoljna,nije izravno rečeno da je promašaj.

Samo velim, pričekajte da sezona krene. Ja se sjećam kad je perasovic doveo jamonta gordona da mu igra playa,svi se sprdali,šut nula, bacanja 60% karijeri, nikad nije igrao tu poziciju... Prvih par utakmica nije mogao prevesti loptu. Do kraja sezone je bio ponajbolji igrač eurolige i ostvario transfer u cska.

Sta znaš sta je trener zamislio i kako planira igrati....
Korisnikov avatar
By Zex88
Tu se slazem,za neke ozbiljnije ocene treba sacekati da krenu utakmice.. Mada i tada je rano.. Secam se kad je Svaba dosao,pa doslo mi da pocupam kosu kako je branio pik.. Na kraju sezone je bio fantastican. Ovo su samo prvi utisci.. Moramo o necemu da tupimo dok ne pocne EP.. ;)
By strelac
Nisam nešto gledao Izraelca,ali ovog Tompsona jesam.
Odličan timski igrač i biće veliko iznenadjenje.Jako zahvalan igrač.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Haha, sećam se i ja svabinog branjena pika na početku, ono je bilo tužno.
Kad ne lezi vraže, švaba ozbiljan igrač...

Dobar tim. Što reče neko, još rokada - Jaka/amer ubica (tm) i to je to.

I obavezno velika uloga Guduricu

Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.