Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Ne znam bas. Zavisi od tih pojacanja na bekovima, ako dodju zveri onda moze da se raspravlja... u suprotnom ja stvarno ne vidim kako mozemo biti jaci kad su otisla onakva 4 igraca, igracine. Nekog kao sto je Bobi ni Zvezda ni ostali nece imati u bliskoj buducnosti tj igraca koji radi ono sto je on radio. Plus Markus, Djenka i Kalinic koji su, svako u svoje vreme, nosili tim, donosili pobede i trofeje i igrali jako kvalitetno.

Na poziciji 3 i 5 smo vec slabiji, na 4 ostaju isti igraci i tu racunam da smo jaci tj iskusniji. Na 1 i 2 smo trenutno smesni. Cekamo novajlije.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Iskreno da ti kazem, vama ce jedino biti tesko da zamenite Kalinica. Sve ostalo su price za malu decu.

Odlazio je i nama Pekovic, Maric i ko sve ne, ali se to sve u hodu resavalo. Ponovo cete imati atipicnog centra koji ce, dolaskom Nastica, imati redukovanu minutazu i bice produktivan u svakom segmentu igre. Dakle opet imati problem za protivnike i na to ce svako morati da obrati ogromnu paznju.

Sto se tice Dzenkinsa i Wilijamsa, takvih ces naci koliko hoces samo ako ima volje da se plate. Ne verujem ni da su oni igrali za dzabe tako da verujem da ce tu biti izuzetno lako napraviti zamenu.

Ne ocekujem da cete imati losiju ekpu, cak naprotiv, verujem da lagano idete u TOP8.

Uvek postoji ono pitanje oko uigravanja tima, ali sa tim svaki tim mora da se izbori, cak i oni koji imaju daleko vece budzete od vas.
By Grobi
The Answer napisao:Slabiji cemo biti o tome nema rasprave. Primarni cilj, kao i prosle sezone, treba biti obezbedjena evroliga za sezonu 16/17. Sve ostalo moze i ne mora.
da se nadovezem na ovo jer niko nije hteo da mi odgovori vec na to pitanje a sada ga ponavljam,sta ce biti od sledece sezone kada istekne ugovor na 4 godine sa Fmp-om?
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Centarska linija po imenima deluje jako dobro i meni se cak cini da imamo vecu sirinu nego prosle godine i mislim da tu nismo slabiji, e sad posto je vec izvesno dovodjenje Amera na pozicijama pleja, beka i krila(doduse mozda na krilu bude Davidovac ali cisto sumnjam) to je za mene lutrija i koga god da dovedemo necemo realno nista znati dok ne pocnu utakmice i ne vidimo ih sve na delu, inace ja sam protiv gomilanja stranaca u timu, posebno imajuci u vidu iskustvo iz komsiluka gde im je nagomilavanje stranaca u sezoni kada je VJ preuzeo mesto trenera doslo kasnije glave.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ali što se Kalinari priprema za odlazak na promociju u Fener uz tekst: Sina majci iz naručja,odveo je zulumćar..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]