Stare teme
By tremi08
Marjanovic,kakve igracine !! Doneo nam QF, bravo momci. 78-64. Marjanovic 30p,Pecarski 14p,10sk,3 blok, Uskokovic 11p,3sk,6as, Tadic 10p. Bravo momci,cekamo ostale parove pa da vidimo sa kim igramo za PF. Pecarski 3/4 ocajan,u zadnoj jako dobar iako je u odbrani los.
By Milance
Na osnovu nekog malog broja utakmica koje sam gledao moj zakljucak je da je Marjanovic neverovatan talenat, mozda od generacije '96 pa do njegove uz Simanica i najveci. Simanic mozda ima i visi plafon ali kod njega postoje i odradjeni strahovi. Mislim da je kod Marjanovica vec sada jasno da ce biti sjajan igrac, mogao bi da kazem da je i NBA potencijal ali je stvarno rano za tako nesto. Voleo bi da imam priliku vise da ga gledam kako bi mogao i da napravim poredjenje sa Hezonjom, nisam jos siguran da ce moci da bude na tom atletskom nivou ali raduje da imamo igraca o kojem mozemo da razmisljamo na taj nacin.
Ako neko moze da da kracu analizu Miskovica koji trenutno nije sa ovom reprezentacijom bio bih zahvalan.
By Bojdo
Miskovic je brz, skočan, pun dinamike i tempa. Sportski drzak puno trči i stalno se kreće i otvara ne bi li što prije dobio loptu. Dobar šut ali ih često uzima previše , i malo ima problema sa selekcijom istih, često to bude nerezonski.
By Tiho
Plasman u prvih pet nas vodi na svetsko u17 prvenstvo sledece godine. Ko je mogao verovati da cemo uopste pricati o toj mogucnosti. Ako se kvalifikujemo nadam se da ce povesti ovaj isti tim na svetsko jer su se borili kao lavovi. Mozda dodati samo one koji su bili povredjeni (Miskovic) i mozda Koprivicu.
By oksanat
Cestitke kadetima na plasmanu medju osam najboljih.Jos bolju partiju od njih ocekujem protiv Turske,jer bi ta pobjeda donijela plasman na Svjetsko prvenstvo U-17 slijedece godine u Spaniji.
P.S.Imam jednu opasku za clana pod imenom Bojdo...Naime,na forumu MVP pisao si o izuzetnoj generaciji 2001.godiste.Vidim da odlicno poznajes mladje uzraste,pa me interesuje da li znas nesto o mladom kosarkasu iz kk-ld Novi Sad,ciji je jedan od osnivaca Zlatko Bolic.Njihova selekcija 2001/2002.godiste je osvojila jak turnir u Austriji i na jednoj od slika je i mladi gorostas,koji je za vise od pola glave visi od Bolica(koliko se ja sjecam Bolic je visok 194sm), te onako odokativno pretpostavljam da mjeri 208-210sm).Da li nesto znas o tom momku(nije u pitanju Lazar Scekic,koji je takodje 2001.godiste,u martu ove godine je vec mjerio 208sm,da li jos porastao?).Ovo te pitam iz razloga sto u godistima 1997,98,99,pa i u 2000.(osim Koprivice),nema centara visokih 210sm i vise.Sportski pozdrav.
By darwil
Ovim dečacima svakako treba čestitati i naravno stvoriti atmosferu bez pritiska i imperativa velikih rezultata kako bi oslobođeni od straha mogli da daju svoj maksimum. Očigledno je da mogu da iznenade mnoge pa čak i svog selektora koji i nije pokazao veliku veru u njih.
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 46

Какав је Џонс дивљак.. Да је погодио Нана како тре[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инфор[…]

KK Partizan 2025/26.

Sramotna sezona dozivljava svoj prirodni kraj.