Stare teme
Korisnikov avatar
By djokonda
Karaburac napisao:Presao je kod Miska, istog momenta je porastao :)
e jbg, Latinoviću piše da je 202 cm a Pecarski mi deluje bar 3-4 cm viši...a Latinoviću Miško nije menadžer :D
By Park
Bojdo napisao:Crnogorci pobjedili BIH!
Ono sto nas može zanimati je da pored zivog Simanic , pa i malog Pecarskog , najveca glupost bi bila žal za Sikirasem!
Stagnacija je evidentna , iako je dosta fizički jači od 99% svojih čuvara, u igri jedan na jedan gotovo da nista sebi ne može iskreirati , a i prilikom gradjenja jedva zadrzi loptu u svom posjedu.
Sut jako slab , sam Bog zna koliko je otvorenih situacija promasio za tri , a čini mi se da u posljednjih godinu dana nije ni cent porastao.Najvece razočarenje prvenstva za mene!
Stagnacija,a prije nekoliko mjeseci proglasen za mvp dzordanovog turnira :clap: Ja tebi kazem momak je povrijedjen(igra pod inekcijama) dosao iz Italije i ovo prvenstvo igra na svoju odgovornost jer je htio biti sa svojim drugarima u pokusaju da se plasiraju na svjetsko.Vidi se na njemu da mu je tesko igrat i da se svako malo drzi za koljeno.Ja vjerujem da ce rast jos a da i ne izraste moze bit top euroligaska cetvorka.Sjecam se Sarica da je bila ruka kamenjarka totalno slabiji sut od Sikirasa pa ga je doveo na pristojnu razinu plus ovaj igra u vrhunskoj akademiji koja je izbacila jednog igraca kao sto je Andrea Bargnani.Zato popusti ga malo vise jos je to dijete i godine su pred njim gdje moze jos puno napredovati ;)
By Park
Park napisao:
Bojdo napisao:Crnogorci pobjedili BIH!
Ono sto nas može zanimati je da pored zivog Simanic , pa i malog Pecarskog , najveca glupost bi bila žal za Sikirasem!
Stagnacija je evidentna , iako je dosta fizički jači od 99% svojih čuvara, u igri jedan na jedan gotovo da nista sebi ne može iskreirati , a i prilikom gradjenja jedva zadrzi loptu u svom posjedu.
Sut jako slab , sam Bog zna koliko je otvorenih situacija promasio za tri , a čini mi se da u posljednjih godinu dana nije ni cent porastao.Najvece razočarenje prvenstva za mene!
Stagnacija,a prije nekoliko mjeseci proglasen za mvp dzordanovog turnira :clap: Ja tebi kazem momak je povrijedjen(igra pod inekcijama) dosao iz Italije i ovo prvenstvo igra na svoju odgovornost jer je htio biti sa svojim drugarima u pokusaju da se plasiraju na svjetsko.Vidi se na njemu da mu je tesko igrat i da se svako malo drzi za koljeno.Ja vjerujem da ce rast jos a da i ne izraste moze bit top euroligaska cetvorka.Sjecam se Sarica da je bila ruka kamenjarka totalno slabiji sut od Sikirasa pa ga je doveo na pristojnu razinu plus ovaj igra u vrhunskoj akademiji koja je izbacila jednog igraca kao sto je Andrea Bargnani.Zato popusti ga malo vise jos je to dijete i godine su pred njim gdje moze jos puno napredovati ;)
Da zaboravio sam reci i da ne igra na svojoj prirodnoj poziciji.
By Bojdo
Magneta rezonanca je utvrdila da nije ozbiljnija povreda i da su svu odahnuli, a na sportnetovom forumu je to sve rekao forumas za kojeg se zna da je u kontaktu sa savezom i koji azurno informise ljude sa tačnim informacijama. Nema nikakve logike pričati o povredi kad se ko sivonja zalece na kos da zakuca.
Ja sam iznjeo samo svoje impresije , i nisam jedini , i na sportspport ba forumu su primjetili njegovu stagnaciju.
Meni je bitno sada iz ov perspektive ocjeniti da pored zivog NBA potencijala Simanica, Jokica ..i da dalje ne nabrajam , žaliti za Sikirasom bi bila glupost.

Prvenstvo je mnogo bitnije nego turnir .
By Bojdo
Želim dječku sve najbolje vidjecemo dalje kako ce to ici , on je mnogo fizički jak , ispred je svoje generacije, to ce se kasnije izjednačiti, mnogo mora poraditi na ledjnoj tehnici i sut, ako želi ozbiljno seniorskom kosarkom da se bavi.

A tu je najveci problem sto mislim da je stao a rastom, barem takvi info imam od čovjeka koji ga zna dugo.
By Park
Bojdo napisao:Magneta rezonanca je utvrdila da nije ozbiljnija povreda i da su svu odahnuli, a na sportnetovom forumu je to sve rekao forumas za kojeg se zna da je u kontaktu sa savezom i koji azurno informise ljude sa tačnim informacijama. Nema nikakve logike pričati o povredi kad se ko sivonja zalece na kos da zakuca.
Ja sam iznjeo samo svoje impresije , i nisam jedini , i na sportspport ba forumu su primjetili njegovu stagnaciju.
Meni je bitno sada iz ov perspektive ocjeniti da pored zivog NBA potencijala Simanica, Jokica ..i da dalje ne nabrajam , žaliti za Sikirasom bi bila glupost.

Prvenstvo je mnogo bitnije nego turnir .
Taj forumas sto ga ti spominjes i sto kao iznosi "provjerene" informacije,ako se sjecas pisao je ovdje poslije onoga kad je objavljeno da Ilic prelazi u igokeu i da da ce nastupati za srbiju on je idalje pisao suprotno kako on i sarenac nisu dosli na okupljanje sto je kss organizovao sto se ispostavilo kao laz i vidi se za koga oni nastupaju toliko o njegovim pouzdanim ifnormacijama.On ti je isto pisao da ce radoncic igrat za bih,pa igral?Cak je morao se iskljuciti sa bosanskog foruma zbog jedne isto "provjerene" informacije.
Ja ti kazem da sikiras pod velikim bolovima igra i vidi se nervoza i grimase na njegovom licu stalno.Ma nema tu zaljenja nikakvog i meni je glupo kad neki ukivaju musu i sikirasa u zvijezde a dug je put jos pred njima do toga isto tako kad se prica i o ostalim igracima.Ja samo kazem da su oni jos daleko od gotovih igraca i mogu napredovati sigurno puno,a mogu i nestati kao i mnogi prije njih.Zato treba ih pustit i ne stvarati im pritisak pa sta bude nek bude.
By Bojdo
Slažem se, mediji u BIH megalomanski izvjestavaju o ovoj generaciji, a na forumima su ima dali nadimak " evropska Amerika " :D

Bespotrebno je toliko U16 generaciju uopste apostrofirati u medijima kao udarnu vijest. Ajd , ok ako uzmu zlato , pa to ubaciti u Dnevnik, ali pisati svaki dan je glupo, a i negativno utiče na djecu.
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]