Stare teme
By Feniks
Da li mi neko može reći koliko je tačno visok Pecarski.Da li je neko vršio projekciju koliko bi mogao narasti?U Americi postoje neki testovi gdje se na osnovu veličine kostiju ili tako nekako prilično precizno procjenjuje koliko će neki košarkaš biti visok.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Bila bi velika steta ako ne izgura neku visinu preko 210, jer izgleda da mali ima ozbiljnog stofa, naredne 2 godine su mu kljucne za rast a samim tim i za neku ozbiljniju karijeru...
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Otac mu je sa 16 godina bio visok 206cm, posle narastao do 211. Nadajmo se da će i mali da prebaci 210.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Feniks napisao:Da li mi neko može reći koliko je tačno visok Pecarski.Da li je neko vršio projekciju koliko bi mogao narasti?U Americi postoje neki testovi gdje se na osnovu veličine kostiju ili tako nekako prilično precizno procjenjuje koliko će neki košarkaš biti visok.
Snima se saka i gledaju se "growing gaps" pa se procenjuje koliko ce jos rasti. Moze to i ovde tehnicki da se odradi, jedino ne znam koliko su precizni u proceni. U sustini svaki pristojan radiolog bi ti mogao reci makar da li ce ili nece jos rasti.
By Feniks
Vincent Vega napisao:Otac mu je sa 16 godina bio visok 206cm, posle narastao do 211. Nadajmo se da će i mali da prebaci 210.

A sjećaš se njegovog oca ;) .Malo ljudi zna da je na Marist koledžu igrao u prvoj petorci.Inače poslije Ćosića bio je prvi košarkaš sa Ex-Yu prostora koji je igrao prvu petorku nekog koledža.Kasnije u Partizanu se proslavio zakucavanjima.Nije imao neko košarkaško znanje ali je bar brutalno zakucavao.
By Bojdo
Crnogorci pobjedili BIH!
Ono sto nas može zanimati je da pored zivog Simanic , pa i malog Pecarskog , najveca glupost bi bila žal za Sikirasem!
Stagnacija je evidentna , iako je dosta fizički jači od 99% svojih čuvara, u igri jedan na jedan gotovo da nista sebi ne može iskreirati , a i prilikom gradjenja jedva zadrzi loptu u svom posjedu.
Sut jako slab , sam Bog zna koliko je otvorenih situacija promasio za tri , a čini mi se da u posljednjih godinu dana nije ni cent porastao.Najvece razočarenje prvenstva za mene!
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 46
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]