Stare teme
Korisnikov avatar
By Lanister
Sofo je najbolja zamena za Bobija. Dva atipicna centra koja teraju protivnicke timove na udvajanje. Vidim pisu mnogi da ne moze konstantno dobro da igra, ali setite se da i Bobi nije igrao u nakom periodu sezone (protiv Partizana npr) na visokom nivou. Cak je i Sofo tezi za cuvanje od Bobija, zato sto je brzi. Uzdam se u njegovo iskustvo i zelju da konacno ima jednu dobru sezonu.
Mislim da je mnooogo veci problem zamena za Vilijamsa? Vilijams je bio taj koji je stvarao viskove i "hranio" druge. Nadam se da ce njegova zamena imati bar malo "lucidnosti" u igri kao sto je imao i Vilijams.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja nisam pisao da ne moze konstantno dobro da igra, ja sam rekao da ne moze uopste konstantno da igra. Covek je sa tolikom kilazom hodajuca povreda.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nadam se i ja, ali kao sto rekoh, ja ne bih imao hrabrosti da potpisem takvog igraca. Kvalitet je nesporan, ali druge stvari me brinu.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
skeske napisao:Nadam se da ce demant na tvoj post stici tokom sezone :)
A do tada kao demanti suprotnog misljenja postoji njegova dosadasnja karijera.
Korisnikov avatar
By skeske
Slazem se. Najdominantniji centar Evrope sa problemima sa povredama i tezinom. Dovoljna opomena za Radonjica, nadam se da zna sta radi i koliko rizikuje.
Korisnikov avatar
By Lanister
Karaburac napisao:Ja nisam pisao da ne moze konstantno dobro da igra, ja sam rekao da ne moze uopste konstantno da igra. Covek je sa tolikom kilazom hodajuca povreda.

Sve to stoji, ali i za Bobija se vezivao isti takav rizik, pa nije doslo do neke povrede. To ne moze da se zna.
Ja se samo nadam da ce Sofo ozbiljno da shvati sve, i da se dobro spremi. A kad je fizicki spreman, mislim da je mnogo bolji igrac od Bobija.
By Grobi
Big Sofo je za klasu slabiji igrac od Bobija Marjanovica bas zbog svih mana koje je Karaburac naveo.Kog god plejmejkera da dovedete bicete drasticno slabiji na pozicijama 1 i 5 u odnosu na proslu sezonu.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige