Stare teme
Korisnikov avatar
By skeske
Ćomi napisao:
BBBbbb napisao:A niko da se obraduje sto ce da juri grobare po tribinama :D

Gađaćemo ga stolicom.
Mislis da ce biti efekta? Nije on Jovic. :)

Nesto kontam, on je stvarno kratkih zivaca, kako li ce sve psovke i pljuvanja izdrzati da ne napravi sranje.
Korisnikov avatar
By The Answer
Bio sam u Jezeru kad je poludeo na one debile Kabaste, jedva su ga zadrzali da se ne popne gore i sve ih razbuca. Nije bilo svejedno.
Korisnikov avatar
By Ćomi
skeske napisao:
Ćomi napisao:
BBBbbb napisao:A niko da se obraduje sto ce da juri grobare po tribinama :D

Gađaćemo ga stolicom.
Mislis da ce biti efekta? Nije on Jovic. :)

Nesto kontam, on je stvarno kratkih zivaca, kako li ce sve psovke i pljuvanja izdrzati da ne napravi sranje.
Aludirao sam na Krstića naravno :)
Korisnikov avatar
By MilosNS
Iako nisam navijac, zaista mislim da je ovo najzvucnije pojacanje u celoj ABA u poslednjih ko zna koliko godina.
Nek vam je sa srecom...
By SinisaBL
Sofo je zaista najzvučnije ime koje je Zvezda dovela. Dolaziće ljudi koji inače ne idu na utakmice da ga gledaju kao cirkusnu atrakciju, vjerovatno će dominirati u ABA, i to je to.
Prajs je veliki znak pitanja: nema nikakvo evropsko iskustvo, stalno povrijeđen, godinama se povlači po NBA sa 10-dnevnim ugovorima, mislim da se moglo mnogo bolje.

Meni su njih dvojica pojačanja za ABA a ne Evroligu. Bek šuter i zamjena za Kalinića moraju biti bombe!

Šuteri: Džordan Kroford, Džon Dženkins, Malkolm Delejni, Ben Gordon, Derel Rajt, Džimer Fredet
Trojke: Ostin Deje, Rasual Batler, Vili Grin, Karlos Delfino, Francisko Garsija, Lendri Filds.
Ovo je najbolje od FA što je ostalo od Amera do oktobra.
Korisnikov avatar
By skeske
Hajmo dici kredit od 10 miliona pa kupiti neke od ovih igraca :D .
Ljudi nisu zadovoljni Sofom... Da mi je ovo neko rekao prije 3 godine optuzio bih ga da se najeo ludih gljiva :D
By SinisaBL
Prije tri godine je bila druga priča.
Ovi igrači nisu dobili minimalce u NBA i bili bi vrlo zadovoljni sa ugovorima na nivou Vilijamsovog od prošle godine.
Ja mislim da bi povratak Vilijamsa bilo najbolje rješenje.
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 329
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Ja se sa momcima sa koledža uvek plašim &s[…]

KK Partizan 2025/26.

Mislim da Žo treba najviše da drži svlačion[…]

Ostali klubovi ABA lige