- Sub Jul 25, 2015 1:25 pm
Nesto tipa, Misko prihvati da dodaju +1, SA plati, Zvezda plati Miskove igrace, Misko dobije procenat, svi na kraju na dobitku. Ima smisla
Poska napisao:Mora da bude transparentno, što se NBA tiče, jer ako klubovi plate više od propisane brojke ostatak im se odbija od salary cap-a. Drugo je sada ako se informacija "izgubi u prevodu"Antoine napisao:Тоине, ја баш и не пратим, али сам виђао да је излазила вест колико је плаћено Барси за Папаниколау, па сада и за Бјелицу. Да ли то мора да изађе или не?Vojvoda napisao:Pa naravno. Zasto bi neko sumnjao da prvi put u istoriji neki NBA klub placa preko pola miliona dolara za igraca kome je istekao ugovor. Kada Gazda nesto kaze, onda znaj da je to tako:)
Buyout koji NBA timovi plaćaju se menja svake godine. Ove sezone jeste u pitanju brojka od 625k. Ali na stranu sad to, meni zaista nije jasna pravna obaveza po kojoj bi SAS bilo šta platio Zvezdi. NBA timovi plaćaju samo izlaz iz ugovora, nikakve kompenzacije, čak i da tako nešto postoji u FIBA, ne verujem da bi Ligu uopšte zanimalo, jer oni su svet za sebe i poštuju samo svoja pravila. A ta pravila kažu da se ništa ne plaća klubu ako igrač nije pod ugovornom obavezom. Vole bih da mi neko ukaže da grešim, ali mi je cela priča šuplja.
Zex88 napisao:Misko potvrdio za Bobija..E tek sada nema razloga da se ne veruje
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
„Nisu loša vremena, nego čovek.“
The Answer napisao:Ja nigde ne vidim znak pitanjaTo su sve retoricka pitanja![]()
Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]