Stare teme
Korisnikov avatar
By Karaburac
Meni deluje da solidan broj ovih igraca moze imati karijeru u seniorskoj kosarci, ali definitivno niko od njih nece biti klasa. Mislim da se skoro svako od njih najbolje snalazi kad neko drugi kreira za njih, a tog nekog u ovoj ekipi nema. Prosli put je za ovu generaciju to radio Peno, sada kada njega nema ovo zaista deluje gotovo negledljivo.
By luki
Na zalost za razliku od U20 generacije gde maltene svaki igrac moze sam sebi da iskreira/izmisli/kos, ovo je generacija gde ima malo takvih igraca a to je jedan od pokazatelja talenta,sto je najgore i to malo talentovanih su u zapecku.Pokusavam da zamislim Stojanovica i nasta bi to licilo, kao prvog pleja nekog seniorskog tima sa ovakvim osecajem/talentom/ za organizaciju igre.
Korisnikov avatar
By skeske
Nije ovo lose, da se momcici malo skontaju i da vide da nisu jos ni "i" od igraca, treba tu jos mnogo rada i znoja. Mozda ih posle ovog nece biti sramota da igraju KLS i sl.
By darwil
Karaburac napisao:Meni deluje da solidan broj ovih igraca moze imati karijeru u seniorskoj kosarci, ali definitivno niko od njih nece biti klasa. Mislim da se skoro svako od njih najbolje snalazi kad neko drugi kreira za njih, a tog nekog u ovoj ekipi nema. Prosli put je za ovu generaciju to radio Peno, sada kada njega nema ovo zaista deluje gotovo negledljivo.
Apsolutno se slažem, fali kreator, neko sa idejom i inspiracijom.
By Bojdo
Ljudi mislim da je do filozofije i uloga koje trener daje. Niko me ne može ubjediti da Radanov nije u stanju da kreira.
Pa gledao sam ga u dosta utakmica kadetske lige i on to itekekako može, samo je pitanje zasto to ne radi, je li trener za to krivac.

Kad je selekciju 98 vodio Djokic na U16, istini za volju u rezultatskom smislu su podbacili , ali igra je bila dosta slična ovima 95 , atraktivna sa dosta alej-upova , ulaza ....sjecam se dobro na sazetcima utakmica da je bilo dosta bolje.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ne znam samo gdje smo nasli ove centre? Miladinovic je pajser, ali za Popovica i ovog treceg je Michael, licno.

Isto tako, nije mi jasna uloga u ekipi ovog malog Jovanovica? Bek koji ne moze pogoditi i kome je kontrola lopte katastrofalna ..

Ostalo cu komentarisati na kraju ove faze.
By Bojdo
Svijetla tačka Simanic u prvom poluvremenu , nadam se da ga nece zabetonirati na klupu i startovati sa nekim drugim.
Korisnikov avatar
By Lepus
Jbt, kakvo kucanje ...
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 16

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]