Teme o mladim igračima i reprezentacijama
By Park
Park napisao:
Bojdo napisao:
Park napisao:Ilic je ekstra talenat tu nema price.Pratim i ja Bojdo te forume i niko tu nije "nevin" po pisanju mislim na sve tri strane tog foruma.Nema veze pustimo to sad..glavna prica je da su djeca,a pogotovo njihovi roditelji poceli vagat i gledat imal gdje tu njih.Sve manje je patriotizma,a sve vise korist se gleda.
Davno si nam obecao svoj utisak o Iliću , nakon sto ga budes imao prilike odgledati u Tuzli . Pošto vidim da si napisao da je " ekstra talenat " onda pretpostavljam da to temeljis na iskustvu gledanja, pa ako može još koja riječ? Pozdrav
Ono sto sam vidio odlicno tijelo,duge ruke i velike sake.Sut dobar,tehnika dobra..mane mrsav i boji se kontakta ,ali to se moze ispravit i za svoje godine je odlican.Sad ne znam jel mu dobar izbor Igokea za razvoj posto je imo i ponudu Zvezde.
Bojdo,vidis da sam davno ispunio obecanje tako da ocekujem i od tebe isto to da uradis :)
By luki
Park napisao:]Ilic je ekstra talenat tu nema price.)
Voleo bih da pokusas da budes tako tolerantan i argumentovan na sportnetu i sportsport forumima kada su u pitanju forumasi iz Srbije ali si tamo susta suprotnost koja osim omalovazavanja cesto predje i u vredjanje, mada ne ljutimo se mi sve shvatamo i razumemo.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Park napisao:
Bojdo napisao:Tipično balkanski " pokupio kajmak " ..nema sta dalje.Kamenujte ga kad ga vidite !
Zna se da Srbi iz prekrasne Republike Srpske biraju BIH isključivo zbog dugoročnih procjenja da bi u Srbiji zbog mnogo vece konkurencije ( najkvalitetnija baza talenata u Evropi ) imali manje sanse da se u nekoj seniorskoj perspektivi probiju. Vjerovatno su Iliceve i njegovih roditelja procjene u početku bile takve ( vidis samo kakve bekove u 95, generaciji imamo, a tu su 97,98, 2001..bolesno krcati talentima) , ali je onda kao sto to biva u mnogim slučajevima srce prevagnulo u odnosu na kalkulaciju.

Antunovica sam gledao uzivo , nije loš

Vidim da te nervoza uhvatila pa mijesas i politiku.Opusti se malo naskodices sebi.

Da Antunovica si gledo "uzivo" kosto si gledo uzivo i Zivanovica uzivo i Sikirasa i Ilica da ne nabrajam dalje.Tvoje "gledanje igraca" svodi se na youtube kanal i pokoji strim ovo ostalo ti je u domenu naucne fantastike.
Jos jedno dario je los u procjeni zato je izbacio "nije lose" talente- igrace tipa Simanic,Sikiras,Gajic takav je slucaj i sa antunovicem :violin:
Odakle je Antunovic?

Imao je Dario i Micica (koga je oteo od Vujica), Djoku Salica i svog rodjaka Erkica kao velike talente pa eto sta su napravili od karijera. Ja jos uvek ne znam ni jednog igraca koga je Dario "stvorio" a da ja opravdao epitet velikog talenta u seniorskoj kosarci.
By Bojdo
Vojvoda napisao:
Park napisao:
Bojdo napisao:Tipično balkanski " pokupio kajmak " ..nema sta dalje.Kamenujte ga kad ga vidite !
Zna se da Srbi iz prekrasne Republike Srpske biraju BIH isključivo zbog dugoročnih procjenja da bi u Srbiji zbog mnogo vece konkurencije ( najkvalitetnija baza talenata u Evropi ) imali manje sanse da se u nekoj seniorskoj perspektivi probiju. Vjerovatno su Iliceve i njegovih roditelja procjene u početku bile takve ( vidis samo kakve bekove u 95, generaciji imamo, a tu su 97,98, 2001..bolesno krcati talentima) , ali je onda kao sto to biva u mnogim slučajevima srce prevagnulo u odnosu na kalkulaciju.

Antunovica sam gledao uzivo , nije loš

Vidim da te nervoza uhvatila pa mijesas i politiku.Opusti se malo naskodices sebi.

Da Antunovica si gledo "uzivo" kosto si gledo uzivo i Zivanovica uzivo i Sikirasa i Ilica da ne nabrajam dalje.Tvoje "gledanje igraca" svodi se na youtube kanal i pokoji strim ovo ostalo ti je u domenu naucne fantastike.
Jos jedno dario je los u procjeni zato je izbacio "nije lose" talente- igrace tipa Simanic,Sikiras,Gajic takav je slucaj i sa antunovicem :violin:
Odakle je Antunovic?

Imao je Dario i Micica (koga je oteo od Vujica), Djoku Salica i svog rodjaka Erkica kao velike talente pa eto sta su napravili od karijera. Ja jos uvek ne znam ni jednog igraca koga je Dario "stvorio" a da ja opravdao epitet velikog talenta u seniorskoj kosarci.
Antunovic je iz Doboja ,bio je na turniru Regiona 01 , ali ponavljam 2001 je sjajna generacija , i bice mu zaista tesko upasti u 12 u eventualno nekom reprezetnativnom takmičenju.Ja mu to od srca želim jer mali ( sto je logično) voli svim srcem Srbiju . To se na FB vidi.
Poslednja izmena od Bojdo u Sre Jul 22, 2015 12:00 am, izmenjeno 2 puta ukupno.
By Park
luki napisao:
Park napisao:]Ilic je ekstra talenat tu nema price.)
Voleo bih da pokusas da budes tako tolerantan i argumentovan na sportnetu i sportsport forumima kada su u pitanju forumasi iz Srbije ali si tamo susta suprotnost koja osim omalovazavanja cesto predje i u vredjanje, mada ne ljutimo se mi sve shvatamo i razumemo.
Imas moju rijec da nisam registrovan na sportnet forumu i ne sluzim se vrijedjanjem i omalovazavanjem ikoga!Ovdje sam bio prisiljen reagovati zbog nekoliko izuzetno zajedljivih komentara na racun moje reprezentacije.Ne zelim se svadjat ni raspravljat,ali moram na neke stvari odgovoriti.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Slazem se, jos kada bismo kao Hrvati poceli da dajemo drzavljanstvo ljudima odmah po rodjenju, resili bismo se mnogih problema...
  • 1
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 364
Takmicenja mladjih kategorija

U prvom poluvremenu mucenje sa, Slovacima, najvise[…]