Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam za to da Apić bude peti visoki..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Konacno odslusah ovo sa Djenkom, al mrljavi u jebeni mikrofon, koncentracija je morala da mi bude 100% sve vreme da bih sve razumeo.
Korisnikov avatar
By Lepus
Planirano je da Apic uopste ne ide na pripreme sa prvim timom, a kamoli da bude peti visoki. Mozda se nesto promijeni nakon U20, ali cisto sumnjam.
Korisnikov avatar
By Zex88
A si čuo za odbranu?Kod Dejana Radonjića moraš da igraš odbranu..:-)

Korisnikov avatar
By Karaburac
Apic ne moze igrati kvalitetnu odbranu protiv ozbiljnih, masivnih petica ni sada ni u buducnosti. Nije dovoljno visok, jbg.
Korisnikov avatar
By Zex88
A bolji mi je od Kaplanovića..

Korisnikov avatar
By Karaburac
@Zex trenutno bolji, Kaplanovic kaska sa fizickim razvojem, sto se Apica tice manje vise ono sto vidis to i dobijas.

@Skeske Miladinovic ima isti problem kao Apic, daj Boze da on ima 207cm, na mnogim merenjima ga prilicno ''caste'' centimetrima. Osim toga, on dobar deo svoje visine duguje tome sto ima vrat kao brontosaurus, a to u kosarkaskom smislu i nije bas pohvalno po njega.
Korisnikov avatar
By hurricane
Problem je kad su trenerov menadzer i gazdin omiljeni poslovni partner ista osoba. Guduriću je Savić menadžer, a on i gazda se baš ne mirišu još iz vremena Milana Mačvana. Hendikep je za igrača kad si starosedelac u klubu, tj klub nije puno uložio u tebe, uvek ima prečih. Nadam se da će ovo MVP priznanje primorati gazdu da Gudura bude u prvih 12. Samo se nadam da neće morati menjati menadžera da bi dobio ono što je zaslužio na parketu.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja mislim da je Gudurić prešao kod Miška..
@Karabu to,da.. jebe ga visina,ali eto,rotirao bih njih dvojicu,Kaplanović je stvarno preslab za svoju poziciju

• 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]