Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
TAKO JE BRE!!!

Cekamo sliku sa trofejom.. Da je okacimo.. :D

Uf,kako me je iznervirao za drugi set.. Doslo je i meni da cepam majicu..
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Verujem da je na majici print SNS DO GROBA RULEZZZZ te si se zato savladao :-D
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahaha.. Otprilike..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Steta sto nije bilo protiv Britanca, ali nema veze moze i Federer da padne na legendarnoj travi Vimbldona.
Korisnikov avatar
By Zex88
Da ubeležimo još jedan GS..Sad je na 10 komada.. Ovaj GS je bio strašno važan iz više uglova..Pre svega jer je Federeru zadat još jedan udarac u finalu na GS i ne dozvoljava mu da sa titulom poleti.. E da,publika u Njujorku može u paketu £#>√|#|#+\==|>>\#|=!!!

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Djokica Boga mi sada moze komotno da napadne Nadala po broju slemova, mirise mi ovo na furioznih 3-4 godine gde ce pokupiti dosta toga, ima cistu situaciju, nesto kao Federer pre Nadala.
Korisnikov avatar
By Zex88
Heisenberg napisao:Djokica Boga mi sada moze komotno da napadne Nadala po broju slemova, mirise mi ovo na furioznih 3-4 godine gde ce pokupiti dosta toga, ima cistu situaciju, nesto kao Federer pre Nadala.
Prvo Lejvera kod njega kuci da stigne.. ;)
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Mislim da lagano pada rekord po broju nedelja na prvom mestu za sta mu fali nesto manje od 2.5 godine. Federer ce pokusati da uzme neki GS jos, nema sanse za prvo mesto tako da je jedini konkurent Marej a trenutno nije ni blizu.
Sa ovakvim protivnicima nije nemoguce da u naredne 3 godine stigne i broj GS, moj tip za januar season GS Djokovic mozda cak i zlatni ako nije sljaka u Brazilu :mrgreen:
Korisnikov avatar
By Zex88
..ali sto je Noletu apsoltno svejedno da li servira ili prima.. Zid,apsolutno sve vraca,ali ne udara defanzivne udarce,nego gura loptu napred.. Ispeglo je sve u Kini,kao niko..
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 186
KK Partizan 2026/27.

Mihin najveci problem su uvek bile spore noge kao […]