Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Pozdrav novajliji.. :)

Gale,pojacanja za sada nema..
Korisnikov avatar
By Gale
A ima li indicija da MW ostaje? Koliko sam ispratio, odlazak Bobija i Jenkinsa je gotova stvar, odlazak Blažića poželjna :) , dok za MW-a valjda beše da ga hoće Repeša?
Korisnikov avatar
By Zex88
Za sada nema nikavih indicija..Za sada je samo Dzenkins potpisao za Armani. Repesa hoce I Markusa,a Bobi hoce u NBA.. Sto se tice Jake,niko ne zna sta se tu desava.. Da li je 3, 2+1,ko ima opciju,itd..
Korisnikov avatar
By Gale
Hm... :think: Kao da se sećam da je Blažić potpisao 2 + 1. Nisam siguran.

Od kada se Darkan bacio u kik-boks vode, ovi Zvezdini prelazni rokovi nemaju onaj stari šmek... :D

Inače, ja bih dao pristojne pare za MW-a. Meni je on odlično retko dobro rešenje, uz sve mane. Pravi plej, a to postaje retkost. Uz to, ne vidim da na tržištu postoji iole solidna zamena ( mada, ruku na srce, ne pratim više).

U svakom slučaju, od Mw-a bih počeo da pravim tim za 2015/16.
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Pozdrav novom zvezdašu. I ja nešto mislim da je Jaka bio 2+1.
Đenka je bio veliki kad je trebalo, ali je imao kredit. Utakmicu s Budiveljnikom nikad neću zaboraviti. Kad ne propadoše tribine u Areni.
Ovo s UPP je sporedna informacija.

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa bilo je price da je 2+1.. E onda se pojavila informacija da je na 3.. Pa je Jaka u jednom trenutku napisao na tviteru da jos ima ugovor sa Zvezdom,pa je to nagnalo sumnju da je 3..
A bila bi fora da Darkan dodje umesto Bobija.. :)
Sto se tice pojacanja,dva kljucna su vec potpisali (Lazinjo I Radonja).. :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Nece biti lako se resiti Jake Blazica, problem nastaje zato sto je vjerovatno i Rebic na listi za odlazak a oba su iz Raskoviceve agencije, preko njega je isao i slucaj Silb, puno losih iskustava, cisto sumnjam da sve to moze zavrsiti povoljno za nas.
Korisnikov avatar
By Vojvoda
Znaci li ovo sada da Covic moze Zvezdu Telekom da preimenuje u FMP i da igra EL? Nije mi bas skroz jasno sta ce se desiti sada sa starom Zvezdom, moze li taj klub da zameni Zvezdu Telekom u EL, ABA i domacoj ligi?
Ne pitam da bih podjebavao vec zato sto je situacija kranje nejasna.
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne moze..Zvezdi koja je u procesu restruktuiranja ide u takmicenje koja je izborila Zvezda Telekom..Ima sve u ugovoru.. Sada bi trebao da ide sporazum o fuziji..
Korisnikov avatar
By Poska
Легенда то не може. Права Звезда мења ову и то је то. Човић враћа Телекому име право, а Фмп ће се вероватно вратити у Раднички. Једино је питање шта ће бити са легендом. По папирима, не знам да ли је он председник праве Звезде.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]