Stare teme
Korisnikov avatar
By The Answer
Moglo bi se reci da su ga duhovi vodili to vece, ne pamtim da sam gledao da neko onako odigra. Tad sam prvi put bio na sipci :) Od tad skoro uvek :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam tad bio u kopu,odmah iza naše klupe.. Tamo je bilo ko preživi pričaće..:-) Inače,drugar došao pijan ko letva,nema taj pojma šta se dešavalo na meču..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
GOTOVO JE.. :D
Korisnikov avatar
By Kure
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... id=1013421

Кеееекеееекеее!!!

"Судски предвиђен проценат од 2,5%"... Ха, ха, ха шоу...

Добар је и овај део "ЦЗ да заузме место које им припада", па припада јој четврта бетон лига јер се нису такмичили три године...

Ипак их је два. За кога навијати, коме се царству приклонити?

Чоки добио шта је хтео, клуб у ЕЛ, сад може да их назове и "Супер пантерс пишам по сиротињи"...

Slika
By leemoon
Pozdrav Djenka. Bio si tu kad je klubu bilo najteze. Mali Kalemegdan ce uvijek biti tvoja druga kuca! Hvala za sve ljudsko i kosarkasko i svako dobro prije svega u zivotu pa onda i na terenu!
By leemoon
Kure napisao:http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... id=1013421

Кеееекеееекеее!!!

"Судски предвиђен проценат од 2,5%"... Ха, ха, ха шоу...

Добар је и овај део "ЦЗ да заузме место које им припада", па припада јој четврта бетон лига јер се нису такмичили три године...

Ипак их је два. За кога навијати, коме се царству приклонити?

Чоки добио шта је хтео, клуб у ЕЛ, сад може да их назове и "Супер пантерс пишам по сиротињи"...

Slika
Mjesecno prijatelju...i iskuliraj malo :)
Korisnikov avatar
By MileBL
Ja sam za Covica i FMP.

Sto se tice Dzenkinsa, imao je odlicnih momenata, dugo vremena je potrosio sa prilagodjavanje na eropsku kosarku, imali smo srece mi kao i on da je finisiro drugu sezonu kako treba tako da je ostavio pozitivan utisak na sve nas. Hvala mu za sve.

Pozdrav za novog clana!
Korisnikov avatar
By The Answer
Lanister napisao:Nov sam na forumu, pa zbog toga VELIKI POZDRAV CRVENO BELOJ BRAĆI!!!
Pozdrav Lanisteru! Pravda za Mirselu!

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Gale
Kurela, ovakve stvari na navijačku temu ubuduće, molim te. Ovde neću da se uključujem u tu priču, ali na onoj temi, zašto da ne.
Retko dobra prilika da se objasni Zexxxonji da je moralno šaren, zašto bih to propustio? :D
Ovde, molim lepo, više "čisto" košarkaške stvari.
Kad smo kod toga, ima li najava ikakvih pojačanja? Za sad uopšte nisam ispratio prelazni rok. Čak nismo ni otvorili temu "transferi". :o
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 329
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]