Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Sto se tice Rebica, jedan sam od rijetkih sa foruma koji misli da je on bolji igrac nego Cveleta. Razloge zbog kojih imam takvo misljenje sam navodio, ne bih da ponavljam. Medjutim, ja Rebica ne vidim u prvom timu Zvezde ove godine, a razlozi su sledeci.

Zvezda je trenutno klub koji sa pravom ocekuje ulazak u TOP16 EL, mozda i nesto vise(za mene potpuno nerealno), kao i sve moguce domace trofeje. Kao takav tim, ona na poziciji rezervnog playa vec ima Jovica, sto znaci da bi Rebic bio treci play, isto kao i prosle godine, a i ista minutaza bi mu sljedovala. Ja sam bio za to da se njemu da sansa jos prosle godine kao drugom playu, da se ne dovodi Jovic. Znam da bi to smanjilo kvalitet nase igre, ali sam siguran da bi i sa njim, plus Djenkom kao ispomoc (sto smo gledali u finalu KLS) mogli do istih rezultata.

Posto se ove godine nista nece mijenjati na poziciji jedinice u smislu broja igraca koji ce igrati prije Rebe, vjerujem da je za njega najbolje da promijeni sredinu. Ubjdenje sam da ce Rebic za par godina biti igrac koji ce imati mjesta i u ovakvoj Zvezdi, ali u trenutnom rosteru on vise od par minuta u svakoj petoj utakmici tesko da moze dobiti.

E, sada, postavlja se pitanje gdje bi mogao nastaviti karijeru? Djokic mu je trener u reprezentaciji (na pripremnim utakmicama se vidi da mu vjeruje), Metalac i nema neke playmakere, moga bi se tu uglaviti kao drugi play. Povratak u KLS, tj. FMP bi bila katastrofa. Steta sto od ove godine nije krenula ABA 2, to bi vec bila druga prica.

Druga stvar zbog koje Rebic ne bi trebao biti sljedece sezone u 12 Zvezde je sansa koja se mora pruziti igracima iz FMP-a. Iako ne igraju na istoj poziciji, Guduric i Davidovac moraju dobiti sansu u prvom timu (u 12 igraca). Sada se tu javljaju i drugi "problemi", produzavanje ugovora sa Lazom i jos jedna godina ugovora sa Jakom, ali to je vec neka druga prica.

Sto se tice Kaplanovica, on se stvarno sporo razvija, ali moze biti od njega nesto. Vjerujem da ce mu uloga biti ista kao i u prosloj godini, medju 15 igraca.

Cvorovica bih pustio da ide. Realno, i Guduric i Davidovac su vec sada bolji igraci od njega. Plus, meni je i Lazarevic talentovaniji od njega.

elem: koliko sam cuo, iz FMP-a ce na pripreme sa Zvezdom Guduric, Davidovac i Dobric.
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/Elton_Ballz/status/618506565365018624
Korisnikov avatar
By Zex88
Moje zelje:

1) Barselona-mnogo dobra atmosfera bila.. :D
2) PAO sa njima mora.. :D
3) Kuca-nase stalne musterije
4) Mi,Cigani
5) Bajern
6) Strazbur
Korisnikov avatar
By MileBL
Zex88 napisao:Moje zelje:

1) Barselona-mnogo dobra atmosfera bila.. :D
2) PAO sa njima mora.. :D
3) Kuca-nase stalne musterije
4) Mi,Cigani
5) Bajern
6) Strazbur

Odlican predlog, vreme je da Radonja pocne pobedjivati elitne spanske klubove, mozda bi bolje resenje bila Karsijaka iz petog sesira, otislo im je veliki broj igraca, cisto sumnjam da mogu ponoviti igru iz ove sezone.
The Answer napisao:Ne moze dva spanska, Oly iz prvog

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Onda ne bi mogla dva grcka, jedino resenje je CSKA iz prvog
Korisnikov avatar
By The Answer
Ma ne pisem ja u skladu sa Zexom, nego inace... ne bih ja ni Bajern iz petog

Mada, ne znamo rostere da bi prognozirali

Послато са GT-I8190N уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako ne moze dva spanska,bila dva u grupi sa nama,a u jednoj grupi su bila i dva ruska?
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 329

Nisam pogledao taj turnir, samo sam malo uhvatio p[…]

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]