Stare teme
Korisnikov avatar
By Antoine
MILOS OBILIC napisao:Treba napomenuti Antoine i da mi trazimo prvog centra za Evroligu, a vi rezervnog centra koji ce sa Milutinovim u paru da igra ABA ligu. Nastic bi tu kod vas bio odlicno resenje, ali bi kod nas bio lose jer ne moze on da odgovori standardima Evrolige i igra prvog centra.
Zar nemate već prvog centra, ili vam je sada i švaba preslab za to?
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam zadovoljan Svabom,ja trazim drugog.. Zato cekam LL da vidim kakav ce Nastic da bude.. :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Nije tu bitno ko ce biti prvi ili drugi centar, Svabo je sposoban odredjene stvari raditi, a odredjene stvari nije u nekim utakmicama ce imati vecu minutazu a u nekim manju, sve zavisi od protivnika.
Pored njega nama treba fizicki jak centar sa dobrom igrom na niskom postu kako bi bio kompatibilan sa Svabom, jer je to njegov najveci nedostatak.
Korisnikov avatar
By Antoine
MileBL napisao: Pored njega nama treba fizicki jak centar sa dobrom igrom na niskom postu kako bi bio kompatibilan sa Svabom, jer je to njegov najveci nedostatak.
Hoćeš da kažeš da je Cirbes fizički slab igrač sa dobrom igrom na visokom postu? Pa kog jačeg igrača od njega, Sofoa jedino? Centara sa dobrom igrom na niskom postu ima možda 5 u Evropi, teško da će svi juriti kod vas.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Korisnikov avatar
By MileBL
Nejak je Cirbes, jednostavno ga je lako ugurati pod kos, jednom prilikom kada su igrali Zvezda i Mega, Milojevic je trazio da se spusti lopta na Muslija koji je bez problema odigrao ledjima protiv Cirbesa i poentirao.
By Moneymaker
MileBL napisao:Nejak je Cirbes, jednostavno ga je lako ugurati pod kos, jednom prilikom kada su igrali Zvezda i Mega, Milojevic je trazio da se spusti lopta na Muslija koji je bez problema odigrao ledjima protiv Cirbesa i poentirao.
Obiliću,ti li si? Ukrao si šifu Miletu?

Ili Mile pokušavaš da preotmeš titulu "naj trola" od Obilića?

Čitam posljednjih dana šta pišeš i mogu ti reći da sam par puta doživio transfer blama i bilo me sramota u tvoje ime..Prije svega zbog bockanja kolega iz suprotnog tabora a onda i zbog nekih opservacija..

Daj saberi se čovječe,drugarski savjet ;)
Korisnikov avatar
By skeske
Antoine napisao:
skeske napisao:
Lose je ovo :( . Sa ovakvom odbranom tesko da bi kod Radonjica prosao i pripreme. Zavrsavanje desnom rukom kao ja na basketu, u piku vrlo lose kretnje. Ima solida sut sa poludistance... Nije on ono sto trazimo.
Ako si sve ovo zaključio na osnovu highlightsa od pre dve sezone, onda naklon sa moje strane i dobrodošlica u skauting pul foruma.

Nastić nema problem sa odbranom, samo sa pravljenjem faulova. Školovan, tehničjki obučen, jak, pokretan, solidan osećaj za blokadu. Kretnje su mu na visini, i u odbrani pika, na strani pomoći i u napadu pikom. Šut ima više nego solidan iako negledljiv, generalno ima odličnu igru licem, jedan je od boljih distributera sa visokog i niskog posta. Solidan u skoku, nije naročito dominantan ali koristi visinu i solidno se gradi. Izuzetno jak, u američkom sistemu vrednosti nikakav atleta, ali za Evropu bi poslužio samo tako. Mogo više je kreator nego što je finišer, nije neko za koga se grade akcije, zato i ne pokazuje neki repertoar na niskom postu, ali nikako ga ne bih otpisao. Vama su sada skočili apetiti, i to je ok, ali Karaburac i ja bismo odmah raspalili roštilj ako bi došao kod nas.
Zakljucio na osnovu ovog klipa, inace ga nisam gledao i ne mogu reci da li je napredovao ili nije, zato sam i odgovorio na taj klip. Primao je dosta blokada, nije uspio da ugura neke crnce kojima su noge kao cackalice a teziste u ramenima. Lijepo je finisirao lijevom rukom, otvaranje iz bloka ne tako sjajno itd. Ako ti kazes da je napredovao onda prihvatam tvoje misljenje, citao sam tvoje kolumne i vidi se da znas kosarku i pratis igrace preko okeana.
Korisnikov avatar
By Peja
Ja takodje cenim da je Zirbes vrhunski kada je drugi centar, da nama treba neko drugi za prvog.
Slazem se sa Miletom, Cirbes nije igrac da mu spustis da igra sam, on zavisi od pika, a ako ode Markus Svabo ce upola biti losiji, pritom su svi fokusirali MArjanovica a Majk je bio iz drugog plana...
Ako bude prvi centar nece biti mnogo lepo
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 329

Звезда је буквално форсирала домаће до изнемоглост[…]