Stare teme
By surda
Karaburac napisao:@Lepus nisam mogao da odgledam ceo mec nasih protiv Koreje, ali ono sto sam u tim segmentima od Simanica video su uglavnom bili poeni iz reketa. Nesto odbici, nesto podvaljivanje, imao je i jednu igru ledjima gde je desnim poluhorogom fino zavrsio. Mozda nocas pogledam kompletan snimak.
Imao je jos 2-3 kosa iz kontre i to je to. Osim kada je par puta igrao ledjima nije ni spustao loptu.
By Bojdo
Intrigantan tandem Peno - Simanić! Bilo je par akcija finih, kao i pokusaja!
Nadam se se bar identičnoj minutazi Simanica i protiv Grka.
By Edibledi
Vincent Vega napisao:
Bojdo napisao:u koliko igramo sa Grcima?
U pola osam.
Sutra!
By DVS15
Poska napisao:
DVS15 napisao:
Poska napisao:[BBvideo 560,340]https://youtu.be/wIeq18aRxp0[/BBvideo]
Videh i ja ovo juče.Nema šta,momak je stara škola. :)
Ili je to ili potcenjuje protivnika. Kako je izveo drugo bacanje?
Što sam ja gledao sva 4 penala je ovako šutnuo.Ne verujem da je potcenjivanje,bio je početak utakmice a i Iran je tada vodio.

Što se Simanića kad je ušao u 1. četvrtini je praktično tri puta za redom iz pika sa I.Đokovićem postigao poene.Ostalo takođe pod samim košem,na više načina ali uglavnom iz drugog plana.Uglavnom je igrao bliže košu nego za Zvezdu na turniru juniorske EL.
By Bojdo
Gledam Hrvate , naravno odlična unutrasnja linija. Ali spoljna linija je jako loša. Ja ispred zgrade mogu naci basketase sa boljim sutem.
Slavica sem fizikalija , sve nula, sut smijesan, tehnika mu je nepoznata riječ.
By Kacang
Bojdo napisao:Gledam Hrvate , naravno odlična unutrasnja linija. Ali spoljna linija je jako loša. Ja ispred zgrade mogu naci basketase sa boljim sutem.
Slavica sem fizikalija , sve nula, sut smijesan, tehnika mu je nepoznata riječ.
Mi se znamo sa nekog drugog foruma ;) Dalejko od toga da je moje poznavanje mlađih kategorija ravno tvom.Čak ni približno ali mislim da niko u Evropi nema generaciju 98 kao Srbija.A koliko sam pročitao iz tvojih postova i generacija 2000 je fantastična.Ovim momcima iz 98 na SP treba dodati i Radanova.
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Generacija 2000' ima ono sto generacija 98' nema, a to je potencijalnog centra ubicu, kad se spoje te dve generacije bice jebada na sve strane.
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 18

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]