Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Mikoni napisao:Znam da Samo pivo ima od pola litra. Imaš nemali broj kafića gde imaju samo manje ambalaže, nevezano za vrstu piva.

Nekako mi je pola litra mera za pivo. Navika, valjda. Zato se bunim. Mada, period oporavka od opijanja mi je postao predug, pa manja ambalaža i nije tako loša. Pre bih se napio vode kad dođem kući, eventualno dodao neki brufen.. Sad se uvek zaustavim na 2 do 2,5 l. Nikako preko. i opet se ujutru osećam kao govno.

Ja planiram da pokušam nešto s drugarom. Smislili smo i ime - Mudenburger - jajinački ejl . Samo da se nakanimo. Verujem da će ispasti sranje, ali ima svaku kap da popijem i još na sva zvona da ga hvalim.

:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Za svetskog putnika Lucky-a, evo mala pomoc za izbor piva u dalekoj 'mer'ci.

Posto neces biti stacioniran na jednom mestu vec ces putovati kroz drzave moj ti je predlog da za svaku pogledas koja su lokalna najbolja piva, a to mozes na ovoj stranici: http://www.beeradvocate.com/lists/top/ Sa desne strane imas top liste piva rasporedjene po drzavama, tako da uvek mozes da vidis sta lokalni pivari imaju da ponude. Posto kazes da ces uglavnom biti na Istocnoj Obali, ja bih ti preporucio piva iz kuce Flying Dog iz Merilenda (jer je to jedina pivara iz tog kraja, pored Sema Adamsa, koju ja gotivim) kao i bilo sta iz kuca Terrapin, Sweetwater, (Dzordzija) New Belgium, Avery (Kolorado), The Alchemist (Vermont, obavezno probaj Heady Topper, kazu da je nerealno dobar), Founders (Micigen), Anchor (Kalifornija)... Ova nabrojana piva nisu bas iz tog dela Amerike, ali bi trebalo da se i tu prodaju. Zanatsko pivarstvo je u neverovatnoj ekspanziji i maltene jednom nedeljno se osnivaju nove pivare, tako da je tesko sve to pratiti. Moj ti je savet da pogledas na ovoj stranici sto sam okacio, posto za svaku drzavu imas aktuelne informacije.

Ono sto bih ti ja svakako preporucio je obilazak neke od tih pivara. Gotovo sve imaju organizovane ture koje te vode kroz postrojenje, a zavrsavaju se u tzv. Tap Room-u gde se moze probati ceo asoritman (sto je posebna poslastica, jer mnoga eksperimentalna piva mozes da dobijes samo tu i nigde vise). Odlicna zajebancija za neko nedeljno popodne, jedino sto moras da nadjes mucenika koji nece piti da bi imao ko da te preveze kuci. :D
Korisnikov avatar
By Lucky
Hvala Kume, dosta korisnih informacija.
Ako budem imao cime da se pohvalim, bar sto se piva tice, :oops: ovdje cu prvo da objavim.
Ono sto je sigurno je da cu sledecu sezonu ABA fantasy-ja, ukoliko je bude uopste, zapoceti iz USA za razliku od prosle koja je krenula iz Nevesinja.
Lucky, pa to su već potezi fantasy očajnika! :D
Čuj, krenuće sezonu iz USA. Ccc, šta sve ljudi rade zbog titule, ma dobro je dok se držiš severne hemisfere naše galaksije. :mrgreen:

Elem, stigoh s posla, napolju ćarlija orkanić, kiša potjerala narod sa ulica... pustio Azru, prava zgoda da si naspem jedan burbončić. Čekao je inače Galeta :!: , ali je ovaj zakazao (da ublažim), te je Mr. Beam izgubio strpljenje. Živeli, gospodo:
Slika

P.S. hehe, upravo ide stih "slušam muziku, i opijam seee..." :)
Hajd' još jednu, u vaše zdravlje.

P.P.S. Ovaj Kum je stvarno enciklopedija.
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Piti Jim Beam i slusati Azru dok je napolju ovako usran dan, ovo je hedonizam po definiciji.
Korisnikov avatar
By Gale
Piti Jim Beam i slušati Azru dok je napolju ovako usran dan i još iznositi gnusne laži o Galetu je bezobrazluk po definiciji.

(Inače, stvarno nisam siguran da na srpskom govornom području postoji bolja internet rasprava o pivu -ovo najozbiljnije mislim. Pivo pijem veoma retko, a svejedno sa zanimanjem pratim temu i obećavam sebi da ću probati sve za šta mi se otvori šansa).

Lucky da počne ABA fantasy sezonu iz neke pripizdine u Kentakiju, to je suština dobrog početka.
Korisnikov avatar
By Lucky
Gale napisao:Piti Jim Beam i slušati Azru dok je napolju ovako usran dan i još iznositi gnusne laži o Galetu je bezobrazluk po definiciji.

(Inače, stvarno nisam siguran da na srpskom govornom području postoji bolja internet rasprava o pivu -ovo najozbiljnije mislim. Pivo pijem veoma retko, a svejedno sa zanimanjem pratim temu i obećavam sebi da ću probati sve za šta mi se otvori šansa).

Lucky da počne ABA fantasy sezonu iz neke pripizdine u Kentakiju, to je suština dobrog početka.
I onda dodje mladjani milanezija i rutinski me odradi u pauzi izmedju dva kontrolna i lektire. :evil:
Korisnikov avatar
By Lika
I to ni više ni manje nego 8-godišnjega Beama, black label 8-)
Ako budeš imao priliku, probaj Knob Creek (9 godina), pa mi reci razliku između njega i JB Black label-a ;)
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Tjoooj, kako je coveku nekad potrebno pice da se smiri, a frizider prazan. Kad je tezak dan na poslu, nesto se ruzno desi, iznerviraju me porodica, zene ili prijatelji uvek me flasa dobrog piva utesi. I eto, sad videh da su Dangubic, Keselj i Simonovic pretendenti za drugo krilo u reprezentaciji, a piva ni za lek. Oj sudbino, zeno bez morala!

Elem, ova pivara iz Merilenda, sto je pomenuh u postu posvecenom Lakiju, je omiljena pivara Hantera S. Tompsona. To se da primetiti i po dizajnu ambalaze :D

Slika

U Beogradu ima da se kupe dva njihova proizvoda: Snake Dog IPA i Easy IPA. Ovaj prvi sam probao i odlican je. Ko voli ukus hmelja i miris agruma, odlican izbor. Ovo drugo nisam jos probao. Pre neki dan probah ovo pivo, zanimljivog imena

Slika

Nije nista posebno. Previse mi je vockasto i cvetno.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]