Stare teme
By Dzo10
MileBL napisao:Todoric je prvi koji treba napustiti KKP, sta on uopste radi, veliko nista!
Prvo Silobad, pa jedan izmedju Duleta/Danilovica, pa tek Tosu da pominjes :!:
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.mozzartsport.com/vesti/vujos ... anu/108808

Ajde bre ljudi, zar ja iz Grcke da izvestavam. :D

Nismo svi srecni, ali ajde, mozda i iskrsne neka ponuda, ako ne, nije katastrofa, iako mislim da je teret njegova plata sada za nas.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dzo10 napisao:Izgleda da ce Kosta Perovic poceti pripreme sa Partizanom
Dobra vest, samo da ne bude ko prosle godine sa Bogdanovicem, koji se preporodio kad je otisao od nas (prosecno je u Andori belezio 12 poena za 27minuta). Nadam se da ce Kosta da uradi nesto, mada on godinu dana nije imao angazman... pre toga je 2013/14. igrao za Jenisej. Verujem da ce nam znaciti pogotovo Milutinovu.
Korisnikov avatar
By Peja
Pogodio Karabu sa Kostom
Mislim da je dobar potez, ako prodje pripreme moze odigrati dobru sezonu i izboriti zadnji ugovor u Turskoj
Korisnikov avatar
By Poska
On je imao povredu pred kraj u Jeniseju, pa je zbog toga pauzirao. Dobro je sto dolazi, ako je to tacno, vec na pripreme, a ne u oktobru. Nadam se da bi mogao da odigra jos jednu sezonu.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... ez-trofeja
Ponosan sam na ovaj tim. Jer, lično, računajući i moj prvi boravak (2006 - 2009), nikada mi nije bilo ovako teško, a mislim da i za klub generalno nije bilo lako, naprotiv.
- Igrali smo iz ljubavi, vezanosti za klub, pa možda je ponekad taj veliki pritisak odnosno želja da se uradi nešto veliko, ne osvrćući se na tekuće probleme, donekle bilo kontraproduktivno. Ili još preciznije, suprotno stvarima koje su se objektivno dešavale - smatra Tepić.

Tepo kralju ostani jos jednu godinu. Kakav covek!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 278

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]